0Din kurv er tom

Luisi & Abrahamsen

3. sep '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Abrahamsen

Event er afholdt

Luisi & Abrahamsen

DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi åbner sæsonen med verdenspremieren på et nyt storværk af Hans Abrahamsen og symfonisk musik af Mahler – to komponister, som begge har en særlig betydning for orkestret. Aftenens solist er den fremragende sopran Golda Schultz, som synger for første gang i DR Koncerthuset.

DR Symfoniorkestret præsenterer et nyt dansk værk, som komponisten Hans Abrahamsen har arbejdet på i mange år. ”10 stykker for orkester” er den enkle titel, der dækker over en svimlende musikalsk rejse – fra sart poesi til overvældende vulkanudbrud. Abrahamsens storværk er allerede sat på programmet af flere orkestre rundt om i verden, men uropførelsen sker denne aften med DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi.

Hans Abrahamsen og musikken af Gustav Mahler har en del til fælles, bl.a. brugen af det store orkester og tankerne om, hvad der er på ”den anden side” af virkeligheden. Mahler udtrykker det dybt bevægende i det sidste stykke, han skrev, den store Adagio fra den ufuldendte Symfoni nr. 10.

I Mahlers sange hører man hans fortællinger om liv og død i miniatureformat. Sangsolisten ved denne koncert er Golda Schultz fra Sydafrika, en fremragende sopran, som optræder på verdens førende scener fra The Met til Salzburg Feststpillene. I aften synger hun for første gang i DR Koncerthuset.

Koncerten kan også opleves den 2. september 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Hent program her

Hent orkesterliste her

Abrahamsen

10 stykker for orkester (uropførelse)

Mahler

Wo die schönen Trompeten blasen, Das irdische Leben, Ich atmet’ einen Linden Duft, Ich bin der Welt abhanden gekommen

Mahler

Adagio fra symfoni nr. 10

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Golda Schultz

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere