0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & Anne-Sophie Mutter 1

14. maj '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Anne-Sophie Mutter 1

Luisi & Anne-Sophie Mutter 1

Velkommen til Beethoven-fest med verdensstjernen Anne-Sophie Mutter. Med to koncerter fejrer Mutter, Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret 250-års fødselaren Beethoven med hans bedste værker for violin og orkester. Første aften gælder det den storslåede Violinkoncert og den første af hans Violinromancer.

Beethoven fylder 250 i år, og det bliver fejret over hele kloden. DR SymfoniOrkestret afslutter koncertsæsonen med en storslået Beethoven-fest, hvor superstjernen Anne-Sophie Mutter er solist to aftener under ledelse af chefdirigent Fabio Luisi.

Den tyske violinist Anne-Sophie Mutter har i hele sin karriere haft Beethovens musik som sit vigtigste repertoire, og ved de to optrædener i Koncerthuset får vi Beethovens vigtigste værker for violin og orkester at høre. Denne første aften gælder det Beethovens store Violinkoncert og den bedårende Violinromance i G-dur.

Mægtigt og blidt, majestætisk og lyrisk – det er to violinværker, der viser Beethovens enorme spændvidde. Fabio Luisi slutter koncerten af med Brahms’ Symfoni nr. 4. Musik, der skylder Beethoven hele sin tankegang, og som på mest imponerende vis bærer hans fakkel videre.

Anden del af Luisi & Anne-Sophie Mutter kan opleves den 15. maj 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Beethoven

Violinromance nr. 1

Beethoven

Violinkoncert

Brahms

Symfoni nr. 4

Fabio Luisi

Dirigent

Anne-Sophie Mutter

Solist, violin

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere