0Din kurv er tom
Udsolgt

Luisi & Anne-Sophie Mutter 2

25. jun '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Anne-Sophie Mutter 2

Event er afholdt

Luisi & Anne-Sophie Mutter 2

Anden del af DR Symfoniorkestrets Beethoven-fejring med Anne-Sophie Mutter som solist. Tripelkoncerten er et af Beethovens mest poetiske værker, som Mutter spiller sammen med sine nære kolleger Daniel Müller-Schott og Lauma Skride.

Koncerten er underlagt de nuværende restriktioner om sektionerings- og afstandskrav fra regeringen. Grundet disse krav modtager du en e-mail med nye billetter til koncerten, senest 3 dage før koncertens afholdelse.

Koncerten med Anne Sophie Mutter og DR Symfoniorkestret den 15. maj 2020 kl. 19.30 er udsat til den 25. juni 2021 kl. 19.30. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Velkommen til den anden af DR Symfoniorkestrets to festkoncerter med den tyske violinstjerne Anne-Sophie Mutter, som denne aften er solist i Beethovens Violinromance i F-dur og hans Tripelkoncert for violin, cello og klaver.

Anne-Sophie Mutter har inviteret to af sine yndlingsmusikere til at spille med: Cellisten Daniel Müller-Schott og den lettiske pianist Launa Skride. Sammen danner de den trio, der i Tripelkoncerten både er en selvstændig gruppe og en del af samspillet med orkestret. Tripelkoncerten er et af Beethovens lyseste værker, som viser en anden side af den ofte så kraftbetonede komponist.

Som koncertens sidste værk præsenterer chefdirigent Fabio Luisi Schumanns Symfoni nr. 1. Den erstatter Symfoni nr. 5 af Carl Nielsen, som oprindeligt var programsat til denne koncert.

Hent orkesterliste her

Hent programmet her

Første del af Luisi & Anne-Sophie Mutter kan opleves den 24. maj 2020 klokken 19.30. Læs mere her

 

Beethoven

Violinromance nr. 2

Beethoven

Tripelkoncert

Schumann

Symfoni nr. 1

Fabio Luisi

Dirigent

Anne-Sophie Mutter

Solist, violin

Daniel Müller-Schott

Solist, cello

Lauma Skride

Solist, klaver

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere