Få billetter tilbage

Luisi & Beethovens 7.

15. dec '17 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Beethovens 7.

Event er afholdt

Luisi & Beethovens 7.

Beethovens udødelige 7. Symfoni er en triumferende opbygning af energi. Oplev også værker af Schönberg og Richard Strauss, der er i rette hænder hos DR SymfoniOrkestrets chefdirigent Fabio Luisi og orkestrets virtuose hornist, Lasse Mauritzen.

Symfoni nr. 7 er essensen af den geniale Beethoven. Musikken er en koncentreret udladning af energi, der fra det indledende smæld på pauken går målbevidst mod den ekstatiske finale. Så medrivende musik, så suveræn en komponist! Beethoven er den største af alle symfonikere.

Chefdirigent Fabio Luisi har valgt at sætte Beethoven sammen med to andre tysk-østrigske komponister. Richard Strauss’ Hornkoncert nr. 1 er lys og livlig musik, som kræver en virtuos solist. Det har DR SymfoniOrkestret i form af solohornist Lasse Mauritzen, der simpelthen er en musiker i verdensklasse.

Arnold Schönbergs symfoniske digtning Verklärte Nacht er dragende musik for strygeorkester, skrevet i tusmørkeperioden omkring år 1900. Her kommer man på vandring ind i sjælene hos et elskende par. Fabio Luisi er en mester til at brede de senromantiske klange ud, så de får både dybde og klarhed.

Koncerten kan også opleves den 14. december 2017

Se orkesterliste her

Dirigent

Fabio Luisi

Solist

Lasse Mauritzen (horn)

Schönberg

Verklärte Nacht

Strauss

Hornkoncert nr. 1

Beethoven

Symfoni nr. 7

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, horn

Lasse Mauritzen

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere