0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & Beethovens 9.

21. dec '19 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Beethovens 9.

Skriv dig på venteliste

Luisi & Beethovens 9.

Chefdirigent Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret tager hul på fejringen af Beethovens 250-års fødselsdag med tre opførelser af hans visionære mesterværk, Symfoni nr. 9. Med sin storslåede finale har symfonien fået ikonstatus verden over som en stærk og berusende smuk fremtidsvision i ord og toner.

Over hele verden vil Beethoven blive fejret, når han fylder 250 år i 2020. DR SymfoniOrkestret tager hul på fejringen lige inden nytår med hans største mesterværk: Symfoni nr. 9 med den berømte korfinale ”Ode til glæden”.

Symfoni nr. 9 er så stort og så anderledes et værk, at Beethoven valgte at lade den blive sin sidste. Ikke alene er symfonien dobbelt så lang som hans andre symfonier – den forvandler sig også undervejs til et kæmpeværk for kor og sangsolister, hvor Beethoven løfter musikken til et helt nyt plan.

Symfoniens store korfinale kommer med et budskab til eftertiden, der er Beethovens testamente: En opfordring til menneskeheden om at forbrødre sig og slutte fred, så alle kræfter kan bruges på at skabe en bedre verden. Ingen komponist har påvirket den symfoniske musik så stærkt som Beethoven, og det beviser hans 9. Symfoni og dens ekstatiske, optimistiske fremtidshåb.

Koncerten kan også opleves den 19. december 2019 klokken 19.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 20. december 2019 klokken 19.30. Læs mere her

Se orkesterliste her

Læs programmet her

Program


Beethoven

Symfoni nr. 9

Fabio Luisi

Dirigent

Valentina Naforniţă

Solist, sopran

Deniz Uzun

Solist, mezzosopran

Maximillian Schmitt

Solist, tenor

Martin Gantner

Solist, baryton

DR KoncertKoret

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Forudbestil Kaffe & Kagebord her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder