0Din kurv er tom

Luisi & Brahms’ 2.

30. aug '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Brahms’ 2.

Event er afholdt

Luisi & Brahms’ 2.

Velkommen til DR SymfoniOrkestrets sæsonåbning med chefdirigent Fabio Luisi og store romantiske mesterværker: Brahms’ lyse Symfoni nr. 2, Korngolds forførende melodiske Violinkoncert med verdensstjernen Leonidas Kavakos og Hans Abrahamsens nye orkesterværk, skrevet til Berliner Filharmonikerne.

Chefdirigent Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret præsenterer tre mesterværker ved sæsonens første Torsdagskoncert. Brahms’ romantiske Symfoni nr. 2 er sensommermusik, fuld af ømhed og gyldne farver, mens Korngold i sin vidunderlige Violinkoncert både er forførende, melodisk og ustyrligt livsglad.

Koncertens solist er den græske verdensstjerne Leonidas Kavakos, som gennem årene har fået et helt specielt forhold til DR SymfoniOrkestret. Han er blevet en fast gæst i DR Koncerthuset og viser nye kunstneriske dybder hver gang, han optræder her – senest med en koncert, der fik Politiken til at konstatere, at han “…simpelthen er verdens førende på sit instrument”.

Det er af stor betydning for DR SymfoniOrkestret at spille det bedste af vor tids danske musik, og ved denne koncert opfører orkestret Hans Abrahamsens poetiske Tre stykker for orkester. Hans Abrahamsen er modtager af Léonie Sonnings Musikpris 2019 – en dansk komponist i verdensklasse, som er blevet hædret med de største internationale priser og får spillet sin musik af førende orkestre i både Europa og USA.

Koncerten kan også opleves den 29. august 2019 klokken 19.30. Læs mere her

Download programmet her
Download orkesterlisten her

Hans Abrahamsen

Tre stykker for orkester (1. gang i Skandinavien)

Korngold

Violinkoncert

Brahms

Symfoni nr. 2

Fabio Luisi

Dirigent

Leonidas Kavakos

Solist, violin

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere