0Din kurv er tom

Luisi & Brahms’ 1.

29. okt '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Brahms’ 1.

Event er afholdt

Luisi & Brahms’ 1.

Oplev virtuosen Bomsori Kim som solist i Carl Nielsens Violinkoncert – et af komponistens mest originale værker, der viser hans helt specielle personlighed. DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi opfører også Brahms’ dramatiske 1. Symfoni, et af orkestrets signaturværker gennem næsten et århundrede.

Den sydkoreanske violinvirtuos Bomsori Kim er den seneste topsolist, der har kastet sig over Carl Nielsens musik. Og mere Carl Nielsen’sk end Violinkoncerten bliver det næppe – det er et af hans mest originale værker, der selvsikkert og humoristisk viser hans helt specielle personlighed.

DR Symfoniorkestrets italienske chefdirigent Fabio Luisi har siden han tiltrådte posten i 2016 været meget optaget af den danske komponist og hans værker. ”Jeg er ved at udforske Carl Nielsen og elsker hans musik mere og mere”, fortæller Fabio Luisi, der ved denne lejlighed for første gang dirigerer Violinkoncerten.

Efter koncerten skal DR Symfoniorkestret, Fabio Luisi og Bomsori Kim indspille Nielsens Violinkoncert for det berømte tyske pladeselskab Deutsche Grammophon.

Carl Nielsen er kernestof for DR Symfoniorkestret, og det samme er symfonierne af Johannes Brahms. De har været fast på programmerne lige siden orkestret blev dannet for snart 100 år siden. Især den monumentale og intense Symfoni nr. 1, der godt kan kaldes et af DR Symfoniorkestrets signaturværker.

Download programmet her
Se orkesterlisten her

Koncerten kan også opleves den 28. oktober 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Efterårsstjerner”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Nielsen

Violinkoncert

Brahms

Symfoni nr. 1

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, violin

Bomsori Kim

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud