0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & Bruckners 2.

22. feb '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Bruckners 2.

Skriv dig på venteliste

Luisi & Bruckners 2.

Chefdirigent Fabio Luisi er tæt forbundet med den senromantiske musik og dens skønhed, storhed og varme. En af hans yndlingskomponister er Anton Bruckner, og denne aften kan du opleve Bruckners 2. symfoni sammen med Bruchs kendte Violinkoncert nr. 1, hvor den tyske violinstjerne Arabella Steinbacher er solist.

Max Bruchs Violinkoncert nr. 1 er et af verdens mest elskede stykker for violin. Faktisk er det i Strbritannien blevet kåret som det mest populære klassiske stykke overhovedet. Årsagen: Et væld af skønne melodier og et soloparti, der gør, at man simpelthen ikke kan få øjnene og ørerne væk fra solisten. Og det bliver understreget, når den tyske violinstjerne Arabella Steinbacher er solist denne aften!

Det bliver en koncert badet i romantisk skønhed og storhed. Efter Bruchs Violinkoncert nr. 1 præsenterer chefdirigent Fabio Luisi den storslåede Symfoni nr. 2 af Anton Bruckner. En timelang rejse med orkestret, hvor musikken bygger sig op i himmelstræbende buer, mens den i andre øjeblikke fordyber sig i inderlig meditation.

Fabio Luisi har en speciel kærlighed til denne senromantiske stil, som kræver både visioner og sans for klanglige detaljer. Koncerten er begyndelsen på et langsigtet projekt, hvor Luisi og DR SymfoniOrkestret vil opføre samtlige symfonier af Anton Bruckner.

Hent programmet her

Hent orkesterliste her

 

Carl Nielsen

Maskerade, ouverture

Bruch

Violinkoncert nr. 1

Bruckner

Symfoni nr. 2

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, violin

Arabella Steinbacher

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere