0Din kurv er tom
Aflyst

Luisi & Bruckners 4.

26. mar '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Bruckners 4.

Event er afholdt

Luisi & Bruckners 4.

Chefdirigent Fabio Luisi præsenterer musik af to komponister, som mesterligt skildrer menneskets kamp mellem lys og mørke. Bruckners romantiske 4. Symfoni er med sit imponerende format og klangdybde hans mest populære, og Mozarts Klaverkoncert nr. 17 er et af hans mest livfulde og veloplagte værker.

De majestætiske symfonier af Anton Bruckner bliver ofte sammenlignet med katedraler eller med bjerglandskaber. Det er imponerende musik, som giver sig god tid til at opbygge sin storhed. Men så udfolder de også et format, der ikke minder om noget andet, man kan opleve i en koncertsal.

Symfoni nr. 4 er det bedste sted at begynde, hvis man ikke har mødt Bruckners musik før. Symfonien er fuld af billeder – Bruckner selv associerede til en smuk solopgang, jægere til hest og middelalderens stolte riddere, når han forklarede musikkens forløb.

Koncerten byder også på musik af en anden østriger, nemlig selveste Mozart. Hans Klaverkoncert nr. 17 er et af hans mest veloplagte værker. Solisten er Yekwon Sunwoo, der vandt guldmedalje ved USA’s største klaverkonkurrence, Van Cliburn Konkurrencen, da den i 2017 senest blev afholdt. Han er en pianist, der fuldendt behersker den perlende og renfærdige perfektion, som er så typisk for Mozart.

Koncerten kan også opleves den 27. marts 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke Himmelske torsdage, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Mozart

Klaverkoncert nr. 17

Bruckner

Symfoni nr. 4, "Den romantiske"

Fabio Luisi

Dirigent

Yekwon Sunwoo

Solist, klaver

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter