0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & Bruckners 4.

14. aug '20 kl. 17:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Bruckners 4.

Skriv dig på venteliste

Luisi & Bruckners 4.

Chefdirigent Fabio Luisi er tilbage foran DR Symfoniorkestret i en særlig eftermiddagskoncert med Bruckners 4. Symfoni, ”Den romantiske”. Med sit imponerende format og klangdybde er symfonien med god grund Bruckners mest populære, og her kan du opleve værket som en ekstraordinær optakt til den nye koncertsæson.

De majestætiske symfonier af Anton Bruckner bliver ofte sammenlignet med katedraler eller med bjerglandskaber. Det er imponerende musik, som giver sig god tid til at opbygge sin storhed. Men så udfolder de også et format, der ikke minder om noget andet, man kan opleve i en koncertsal.

Symfoni nr. 4 er det bedste sted at begynde, hvis man ikke har mødt Bruckners musik før. Symfonien er fuld af billeder – Bruckner selv associerede til en smuk solopgang, jægere til hest og middelalderens stolte riddere, når han forklarede musikkens forløb.

Her har du muligheden for at opleve den berømte symfoni i en særlig eftermiddagskoncert, som er blevet mulig, fordi DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi i denne uge skulle have optrådt på Schleswig-Holstein Festivalen i Tyskland. Da festivalen er blevet aflyst, har Luisi i stedet ønsket at dirigere Bruckners 4. symfoni for orkestrets faste publikum i DR Koncerthuset – bl.a. fordi værket er blandt de højdepunkter, det danske publikum måtte undvære under corona-nedlukningen i foråret.

Se orkesterliste her

Bruckner

Symfoni nr. 4, "Den romantiske"

Fabio Luisi

Dirigent

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter