0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & ­Bruckners 7.

20. apr '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & ­Bruckners 7.

Skriv dig på venteliste

Luisi & Bruckners 7.

Chefdirigent Fabio Luisi præsenterer musik af to af sine yndlingskomponister. Bruckners majestætiske Symfoni nr. 7, inspireret af Wagner, og Richard Strauss’ raffinerede Obokoncert. 23-årige Eva Steinaa er for første gang solist med sit eget orkester under Luisis ledelse.

Den store, senromantiske musik er chefdirigent Fabio Luisis brændende kærlighed. Han elsker at udfolde de lange forløb af klanglig pragt, samtidig med at han har styr på de mindste detaljer. Det bliver der rig lejlighed for at opleve ved denne koncert, hvor musikken er af Bruckner og Richard Strauss.

Bruckners symfonier er blandt de største, der er komponeret. Deres højstemte stil og grandiose format har fået mange til at sammenligne dem med katedraler. I den henseende er Symfoni nr. 7 måske den mægtigste af dem alle. Bruckner tilegnede symfonien til sit forbillede Wagner, og 2. sats er et majestætisk sørgeoptog til hans ære.

Et af senromantikkens sidste værker er Obokoncerten af Richard Strauss, skrevet kort efter 2. Verdenskrig. Her træder man ind i et idyllisk rum, hvor fortidens skønhed genopleves i fantasien. Solisten er DR SymfoniOrkestrets prisbelønnede solo-oboist, den unge Eva Steinaa, om hvem en engelsk musikanmelder har sagt: ”Jeg tvivler på, at nogen anden solooboist kan overgå hendes klare, sødmefulde og runde klang. Hun gav mig tårer i øjnene.”

 

 

Hent orkesterliste her

Hent programmet her

Program


Dirigent

Fabio Luisi

Solister

Eva Steinaa (obo)

Richard Strauss

Obokoncert

Bruckner

Symfoni nr. 7

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, obo

Eva Steinaa

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere