0Din kurv er tom

Luisi & Gerhaher

13. mar '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Gerhaher

Luisi & Gerhaher

Den tyske baryton Christian Gerhaher er verdensberømt for sin klangskønhed og kunstneriske indsigt. Oplev ham fortolke Berlioz’ kærlighedssange om de blomsterduftende sommernætter sammen med chefdirigent Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret, som også hylder årets lyse tid med Schumanns Forårssymfoni.

Den tyske baryton Christian Gerhaher er en af vor tids største klassiske sangere. En raffineret vokalkunstner med en enestående smuk stemme og stor musikalsk indsigt. ”Hans kunst befinder sig på et andet plan end alle andres. Gerhaher er i en klasse for sig selv”, lyder nogle af de internationale anmelderes lovord.

Ved denne sin første optræden med DR SymfoniOrkestret synger Christian Gerhaher på fransk: Berlioz’ berømte sangcyklus Les nuits d’été (”Sommernætterne”), der fortæller om kærlighed, om tab og om nyt håb. Bevægende, hjertegribende sange, som danner en hel musikalsk digtsamling.

Forårssymfonien kalder man Schumanns Symfoni nr. 1, og det er helt på sin plads at opføre den midt i marts måned! Schumann skrev den, da han var ramt af ”forårstrang”, som han kaldte det: ”Jeg håber, at musikken kan vise, hvordan det overalt begynder at grønnes, måske endda med en sommerfugl i luften, og hvordan alting, der hører til foråret, efterhånden vækkes til live.”

Koncerten kan også opleves den 12. marts 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Berlioz

Les nuits d’été

Schumann

Symfoni nr. 1, "Forårssymfonien"

Fabio Luisi

Dirigent

Christian Gerhaher

Solist, baryton

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere