DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Luisi & Khatia Buniatishvili

11. mar '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Khatia Buniatishvili

Luisi & Khatia Buniatishvili

Klaverstjernen Khatia Buniatishvilis fabelagtige klang, brillante teknik og stærke følelsesintensitet kan for første gang opleves i DR Koncerthuset med Rakhmaninovs berømte 3. klaverkoncert. Koncerten byder også på Strauss’ tonedigt Don Juan og musik fra Hans Abrahamsens succesopera Snedronningen.

Khatia Buniatishvili fra Georgien er en klavervirtuos i stjerneformat. Hun er en af verdens førende repræsentanter for den russiske klavertradition, og hendes suveræne klaverteknik, overdådige klang og hudløse følelser bliver gavmildt givet videre til publikum. Især når musikken er Rakhmaninovs 3. Klaverkoncert, der rummer så megen romantisk sjæl.

Chefdirigent Fabio Luisi brænder for Rakhmaninovs senromantiske orkestermusik og for de geniale værker af Rakhmaninovs tyske kollega Richard Strauss. I den symfoniske digtning Don Juan maler Strauss sine billeder på det største orkesterlærred, når han fortæller om den evige forfører, Don Juan, og hans stormfulde liv.

DR SymfoniOrkestret har som kerneopgave at præsentere dansk musik, og ved denne koncert får vi et moderne dansk mesterværk at høre: En orkestersuite fra Hans Abrahamsens nye opera Snedronningen samt Carl Nielsens eventyrlige fabel om skovguden Pan og nymfen Syrinx.

Program


Nielsen

Pan og Syrinx

Rakhmaninov

Klaverkoncert nr. 3

Abrahamsen

Drei Märchenbilder aus der Schneekönigin

Richard Strauss

Don Juan

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, klaver

Khatia Buniatishvili

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere