0Din kurv er tom
Venteliste

Luisi & Mahlers 2.

3. sep '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Mahlers 2.

Luisi & Mahlers 2.

DR Symfoniorkestret, DR Koncertkoret og chefdirigent Fabio Luisi åbner sæsonen med Mahlers mægtige 2. symfoni ”Opstandelsen”, som udfolder komponistens berusende vision om liv og død, tvivl og forløsning. Over 200 medvirkende sangere og musikere er på scenen i Koncertsalen for at forløse det storslåede værk.

I 1894 fik Gustav Mahler en vision. Han så for sig, at mennesket ikke er fortabt, men at menneskehedens ånd vil kunne opnå evigt liv. Den åbenbaring fik ham til at komponere et af sine allerstørste værker: Symfoni nr. 2 med titlen Opstandelsessymfonien. En overvældende symfoni for hundredvis af medvirkende.

Symfonien begynder dramatisk og i mørke. Et billede på menneskehedens uoverskuelige vilkår. Vi kastes rundt i et bølgende hav af musik, indtil en altsangerinde træder frem i den smukke, stilfærdige sats ”Urlicht” og synger om det evige lys. Herfra bevæger symfonien sig mod håbet, og den ender i en af de største finaler, der nogensinde er komponeret.

Det er et vældigt værk, der kræver et stort kor, sangsolister, orgel, klokker, harper og et ekstra orkester af messingblæsere og slagtøj. Men Mahlers Symfoni nr. 2 er et af chefdirigent Fabio Luisis absolutte yndlingsværker, og han kunne ikke have valgt en mere imponerende åbning af DR Symfoniorkestrets koncertsæson 2020-21.

Koncerten kan også opleves den 4. september 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 5. september 2020 klokken 15.00. Læs mere her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke Mahler, Mahler, Mahler!, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Mahler

Symfoni nr. 2, Opstandelsen

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Elsa Dreisig

Solist, mezzosopran

Elisabeth Kulman

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere