0Din kurv er tom
Udsolgt

Luisi & Mahlers 2.

18. mar '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Mahlers 2.

Event er afholdt

Luisi & Mahlers 2.

Opstandelsessymfonien er et af de mest overvældende værker, man kan opleve i en koncertsal. Mahlers vision om menneskets evige liv fik ham til at komponere et storværk fuld af drama, håb og skønhed. Nu kan du igen opleve det visionære værk med DR Koncertkoret, DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi.

I 1894 fik Gustav Mahler en vision. Han så for sig, at menneskets ånd vil kunne leve evigt. Den åbenbaring fik ham til at komponere et af sine allerstørste værker: Symfoni nr. 2 med titlen ”Genopstandelsessymfonien”. En overvældende symfoni for hundredvis af medvirkende.

Symfonien begynder dramatisk og i mørke. Et billede på menneskehedens uoverskuelige situation i livet. Vi kastes rundt i et bølgende hav af musik, indtil en sangerinde træder frem i den smukke, stilfærdige sats ”Urlicht” og synger om det evige lys. Herfra bevæger symfonien sig mod håbet, og den ender i en af de største finaler, der nogensinde er komponeret.

Det er et vældigt værk, der kræver et stort kor, sangsolister, orgel, klokker, harper samt et ekstra fjernorkester af messingblæsere og slagtøj. Mahlers Symfoni nr. 2 er et af chefdirigent Fabio Luisis absolutte yndlingsværker, og Koncertsalen er den perfekte ramme for denne gigantiske symfoni med hundredvis af medvirkende. Vi er glade for igen at kunne opføre det store værk, som mange måtte undvære i sidste sæson pga. corona-nedlukningen.

Koncerten kan også opleves den 17. marts 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Storslåede kor”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Se programmet her

Se orkesterliste her

Mahler

Symfoni nr. 2, Opstandelsen

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Valentina Farcas

Solist, mezzosopran

Wiebke Lehmkuhl

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter