0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Luisi & Nielsens 2.

9. dec '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Nielsens 2.

Luisi & Nielsens 2.

Den unge stjernesopran Elsa Dreisig er solist i skønne nordiske sange af Grieg og Sibelius, som lyser op i decembermørket. Chefdirigent Fabio Luisi dirigerer også Carl Nielsens Symfoni nr. 2, der mesterligt og humoristisk skildrer de fire menneskelige temperamenter.

Den unge dansk-franske sopran Elsa Dreisig er den fødte sangstjerne, og for fem-seks år siden tog hendes verdenskarriere virkelig fart. I dag er hun er af de førende unge sopraner og optræder på de største scener i Europa. Derfor er det sjældent, Elsa Dreisig kan opleves i Danmark – men ved denne koncert er hun solisten i centrum.

Ved sin koncert med DR Symfoniorkestret synger Elsa Dreisig nogle af de smukkeste sange, der er skrevet i Norden. Sangene af Sibelius og Grieg (bl.a. Solveigs sang fra Peer Gynt) fortæller om håb og kærlighed på den mest poetiske vis, og de passer perfekt til Elsa Dreisigs udtryksfulde, klare stemme.

Oplev også den magiske kombination af DR Symfoniorkestret, Fabio Luisi og vores danske nationalkomponist Carl Nielsen, når Luisi dirigerer Nielsens 2. symfoni De fire temperamenter.

I forlængelse af koncerten indspilles symfonien for det berømte tyske pladeselskab Deutsche Grammophon, som i 2022 udsender alle Nielsens symfonier med DR Symfoniorkestret.

Læs mere om DR Symfoniorkestret og Deutsche Grammophon

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Efterårsstjerner”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Luisi & Nielsen”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Sibelius

Sange: Arioso, Den första kyssen, Soluppgång, Var det en dröm?, Flickan kom ifrån sin älsklings möte, Höstkväll

Grieg

Solveigs sang og Solveigs vuggevise fra Peer Gynt, Våren

Nielsen

Symfoni nr. 2, De fire temperamenter

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Elsa Dreisig

Deutsche Grammophon

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud