0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Luisi & Nielsens 4.

28. jan '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Nielsens 4.

Event er afholdt

Luisi & Nielsens 4.

DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi er en stærk kombination, når det gælder Carl Nielsens musik, og symfonien ”Det uudslukkelige” er mesterværket om menneskets lysende livsvilje, som sejrer over mørke kræfter. Lyset fejres også i Beethovens berømte Violinkoncert, hvor Augustin Hadelich er solist.

Musikken af Beethoven og Carl Nielsen har en ting til fælles: Viljen til liv. De to komponister ejede en brændende tro på menneskets livskraft, og de besad et stærkt håb om, at lyset sejrer til sidst. Det hører man ved denne koncert, hvor to af deres allerbedste værker står side om side.

Violinkoncerten af Beethoven er et mageløst værk, hvor violinsolisten og orkestret tager på en sand bjergbestigning. Sammen klarer de udfordringerne, nyder skønheden, og når frem til en ekstatisk glæde ved livet.

Carl Nielsen skrev sin 4. Symfoni midt under 1. Verdenskrigs ragnarok – og sin egen skilsmisse. Selv i den tilstand var hans svar, at mennesket har en uudslukkelig vilje til liv. Og derfor gav han symfonien tilnavnet Det Uudslukkelige. Det er overvældende musik, som gør et stærkt indtryk, når man oplever den i en koncertsal.

I forlængelse af koncerten indspilles symfonien for den legendariske selskab Deutsche Grammophon, som i 2022 udsender alle Nielsens symfonier med DR Symfoniorkestret.

Læs mere om DR Symfoniorkestret og Deutsche Grammophon

Læs mere om violinist Augustin Hadelich

Koncerten kan også opleves den 27. januar 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Hent program her

Hent orkesterliste her

Beethoven

Violinkoncert

Nielsen

Symfoni nr. 4, Det uudslukkelige

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, violin

Augustin Hadelich

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere