0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Luisi & Nielsens 3.

1. nov '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Nielsens 3.

Luisi & Nielsens 3.

På sin rejse gennem Carl Nielsens symfonier er Fabio Luisi nået til den store Espansiva-symfoni, en brusende musikalsk hyldest til menneskets livskraft og kreativitet. Oplev også DR SymfoniOrkestrets koncertmestre, søstrene Soo-Jin og Soo-Kyung Hong, som solister i Brahms’ Dobbeltkoncert, hvor violinen og celloen fletter sig tæt sammen – i varmt samspil med Luisi og orkestret.

Carl Nielsens mest populære symfoni er nok Symfoni nr. 3 med tilnavnet Sinfonia Espansiva. Her folder han sig ud med enorm energi og livsglæde. Fra et ”big bang” i symfoniens begyndelse udvider musikken sig, indtil den samler sig i en medrivende hymne til livet.

Det er første gang, chefdirigent Fabio Luisi kaster sig over Carl Nielsens 3. Symfoni. Siden Luisi tiltrådte som chefdirigent for DR SymfoniOrkestret, har han været på opdagelse i musikken af den store danske komponist. Hans opførelser af symfonierne er fulde af nye opdagelser og har en sjælden grad af perfektion.

Aftenens solister er to af DR SymfoniOrkestrets populære musikere, søstrene Soo-Jin og Soo-Kyung Hong. De er koncertmestre på violin og cello, og denne aften kan man for første gang i DR Koncerthuset opleve dem som solister i Brahms’ pragtfulde Dobbeltkoncert. Et værk, hvor de to instrumenter fletter sig tæt sammen i en dialog med hinanden, med orkestret og ikke mindst chefdirigent Fabio Luisi.

Koncerten kan også opleves den 2. november 2019 klokken 15.00. Læs mere her

Program


Brahms

Dobbeltkoncert

Nielsen

Symfoni nr. 3, Espansiva

Fabio Luisi

Dirigent

Soo-Jin & Soo-Kyung Hong

Solister, violin og cello

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før chefdirigent Fabio Luisi for første gang kaster sig over Carl Nielsens 3. Symfoni – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere