0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Luisi & Nielsens 4.

30. aug '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Nielsens 4.

Event er afholdt

Luisi & Nielsens 4.

DR SymfoniOrkestrets nye koncertsæson begynder med et brag! Chefdirigent Fabio Luisi fortolker Carl Nielsens kraftfulde Symfoni nr. 4, som er et udtryk for menneskets uudslukkelige vilje til liv. Oplev også den danske førsteopførelse af Bent Sørensens Evening Land og Mozarts stormfulde klaverkoncert nr. 20 med legenden Rudolf Buchbinder.

Koncertsæsonen for DR SymfoniOrkestret begynder med et brag! Chefdirigent Fabio Luisi vil for første gang opføre Carl Nielsens mægtige Symfoni nr. 4, ”Det uudslukkelige”. Symfonien handler om menneskets uudslukkelige vilje til liv og om den evige kamp for at overvinde de mørke kræfter. Det er vel nok Carl Nielsens mest berømte symfoni, og den er inkluderet i den danske kulturkanon.

Bent Sørensen er en af nutidens bedste komponister, ikke bare i Danmark, men på verdensplan. Han modtog i 2017 den amerikanske Grawemeyer Award for årets bedste komposition, ”L’isola della Citta”, som DR SymfoniOrkestret uropførte. Denne aften kan man for første gang i Danmark høre Bent Sørensens smukke nye værk ”Evening Land”, der er komponeret på bestilling af New York Filharmonikerne.

Læs mere om komponisten Bent Sørensen her

Aftenens solist er pianisten Rudolf Buchbinder, en stor Mozart-specialist fra Wien. Han spiller Mozarts stormfulde Klaverkoncert nr. 20, et følelsesladet værk, hvor Mozart viser os alt hvad han ved om det menneskelige sind og dets dybder.

Se Fabio Luisi fortælle om Carl Nielsen her

Se orkesterliste her

Bent Sørensen

Evening Land

Mozart

Klaverkoncert nr. 20

Nielsen

Symfoni nr. 4, "Det uudslukkelige"

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, klaver

Rudolf Buchbinder

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her