0Din kurv er tom

Luisi & Symphonie Fantastique

24. maj '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Symphonie Fantastique

Event er afholdt

Luisi & Symphonie Fantastique

Symphonie fantastique af Berlioz er en vild rejse ind i underbevidstheden. Længsler og sære syner bliver udmalet i en symfoni, der virkelig er fantastisk! Chefdirigent Fabio Luisi styrer DR SymfoniOrkestret gennem denne musikalske tour de force, som også byder på Liszts virtuose 2. klaverkoncert.

En ulykkelig forelskelse ligger bag et af de mest originale orkesterværker, der findes: Symphonie Fantastique af den franske komponist Berlioz. Titlen betyder både ”Fantastisk symfoni” og ”Symfoni i fantasien” – og begge dele passer. Musikken er en fantasirejse ind i underbevidstheden, hvor følelserne raser.

Berlioz sprængte alle rammer og normer med sin symfoni. Den varer næsten en time, og orkestret er udvidet med særlige instrumenter. Og helt usædvanligt har symfonien en konkret handling, som Berlioz endda delte ud til publikum, så alle kunne følge med. Symfonien fortæller om en kunstner – gæt hvem? – hvis sind er som besat af en kvinde, han ikke kan få.

Endnu en nyskabende kunstner møder man i Klaverkoncert nr. 2 af Liszt. Over hele Europa kendte man Liszt som klaverets største troldmand, og i sin eventyrlige Klaverkoncert nr. 2 går han nye veje. Virtuositet af højeste grad er nødvendig, og dét har den italienske pianist Alessandro Taverna, der har vundet mange internationale priser.

Koncerten kan også opleves den 23. maj 2019

Download programmet her

Se orkesterliste her

Liszt

Klaverkoncert nr. 2

Berlioz

Symphonie fantastique

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, klaver

Alessandro Taverna

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere