DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Luisi & Wagner

16. jan '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Wagner

Event er afholdt

Luisi & Wagner

Wagners opera Valkyrien er et episk drama om kærligheden mellem sagnhelten Siegmund og Sieglinde, der holdes fanget hos den brutale Hunding. Oplev tre af vor tids største Wagner-sangere i operaens 1. akt under ledelse af Fabio Luisi, som dirigerer Rued Langgaards betagende senromantiske 4. Symfoni.

Velkommen til koncertbegivenhed for Wagner-elskere! Chefdirigent Fabio Luisi og tre af verdens bedste Wagner-sangere opfører 1. akt af Valkyrien koncertant. Wagners musikfortælling om sagnhelten Siegmund, der forelsker sig i Sieglinde, som er fanget hos kæmpen Hunding. Endnu ved Siegmund og Sieglinde ikke, at de er bror og søster…

I de tre roller kan man opleve nogle af de førende Wagner-sangere netop nu. Den norske sopran Lise Davidsen, der bor i Danmark, er uden diskussion den største Wagner-sopran i flere årtier. Den danske bassanger Stephen Milling og den amerikanske tenor Stephen Gould er verdensberømte Wagner-specialister, der bl.a. optræder ved Bayreuth Festspillene og på Wiens Statsopera.

Ved denne koncert dirigerer Fabio Luisi også for første gang et værk af Rued Langgaard, dansk musiks vigtigste senromantiske komponist. Langgaards Symfoni nr. 4, ”Løvfald”, er et genialt værk, hvor stormfulde følelser og religiøse visioner forener sig i betagende orkestral pragt.

Koncerten kan også opleves den 17. januar 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Langgaard

Symfoni nr. 4, Løvfald

Wagner

Valkyrien, 1. akt

Fabio Luisi

Dirigent

Lise Davidsen

Solist, sopran

Stephen Gould

Solist, tenor

Stephen Milling

Solist, bas

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere