0Din kurv er tom
Venteliste

Lukas Graham – Lyttesession

16. jan '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Lukas Graham – Lyttesession

Skriv dig på venteliste

4 (The Pink Album) — eksklusiv lytte-­session

Kom til verdenspremiere på nyt pink Lukas Graham-album i Koncertsalen. Mandag d. 16. januar byder Lukas Graham indenfor til eksklusiv lyttesession på ’4 (The Pink Album)’ – 4 dage før albummet udkommer i resten af verden! Publikum får en unik mulighed for at høre de nye sange for allerførste gang og ikke mindst dykke ned i alle historierne bag – og alt sammen, naturligvis i selskab med Lukas Graham.

DR Koncerthusets karakteristiske blå ydre får, for én aften, helt nye toner af farven pink, når Lukas Graham præsenterer det nye album ved verdenspremieren på ’4 (The Pink Album)’ mandag 16. januar. Publikum modtager et signeret albumprodukt i begrænset udgave som indeholder et eksklusivt track som kun findes på første oplag.

Med hovedpersonen midt på scenen i Koncertsalen er der, for en gangs skyld, ingen instrumenter eller sceneudstyr, at gemme sig bag. I selskab med aftenens vært vil Lukas Graham fortælle åbenhjertigt om sangene, som er skrevet i kølvandet på det største internationale eventyr i dansk musikhistorie i nyere tid – og indspillet blot et stenkast fra netop Koncertsalen i selvsamme studie, hvor rejsen ud i verden også begyndte for 11 år siden.

De musikalske rødder og overskuddet, skinner igennem på ’4 (The Pink Album)’, der mest af alt afspejler en dyb personlig udvikling, om at finde balancen mellem succes og hvad der i virkeligheden betyder noget i livet: om lykken, venskaber, kærlighed og familie.

Der er altså lagt op til en ganske særlig – og ærlig – aften i selskab med en af landets største musikalske stjerner, som giver publikum en unik mulighed for at høre de 12 nye sange, for første gang, og dele ud af sjove anekdoter samt alle tankerne og følelserne bag.

Alle som køber billet vil også få et personligt eksemplar af ’4 (The Pink Album)’ trykt på pink CD og vinyl og signeret af Lukas Graham i et særligt, begrænset oplag, som eksklusivt indeholder ét ekstra track, Hard Way, der kun udkommer på dette første oplag. Vinyl og cd udleveres på dagen.

LUKAS GRAHAM ’4 (THE PINK ALBUM)’ TRACKLIST
1. Stay Above
2. Wish You Were Here (feat. Khalid)
3. This Is Me Letting You Go
4. Share That Love (feat. G-Eazy)
5. Hard Way (Available on physical pre-order only)
6. Home Movies (feat. Mickey Guyton)
7. All of It All
8. By the Way
9. Lie
10. Never Change
11. Say Forever
12. One by One

BILLETTYPER

  • Inklusiv signeret vinyl
    Pris: 350,-
  • Inklusiv signeret CD
    Pris: 260,-

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere