0Din kurv er tom
Support: Mendoza Vigtigt: der vil være videooptagelse under koncerten.

Lydmor

2. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Lydmor

Event er afholdt

Lydmor

Danske Lydmor tordner derudaf med masser af succes på musikscenen herhjemme og i udlandet, og midt i det hæsblæsende tempo giver den elektroniske sangerinde tre særligt udvalgte københavnerkoncerter med DR Koncertsalen som den største.

Lydmor har på relativt kort tid lagt sig forrest i feltet som en af de mest fremadstormende danske kunstnere med imponerende potentiale på den store internationale musikscene – og resultaterne taler allerede et klart og tydeligt sprog, da Lydmor bare i 2018 har spillet koncerter på alt fra NorthSide Festivalen i Århus til Sankt Petersborg i Rusland, Bangkok i Thailand og Shanghai i Kina. I efteråret fortsætter stimen af koncerter i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig samt en udsolgt koncert på dansk grund, nemlig i VEGA i november.

Udover den tætpakkede tourplan, har Lydmor også haft travlt i studiet, hvor hun har arbejdet med sit nye og tredje album, ”I Told You I’d Tell Them Our Story”, der netop er udkommet. Albummet er inspireret af den kinesiske metropol, Shanghai, hvor Lydmor boede for knapt to år siden.

I Shanghai lod hun sig inspirere af den kinesiske storbys puls og et nyt kunstnerisk udtryk, som man ikke blot kan føle på nye singler som ”? Killing Time”, ”Claudia” og ”Money Towers”, men som også kommer til udtryk i sangerindens spektakulære liveshows.

Publikum i DR Koncertsalen kommer derfor også til at møde inspirationen hentet fra Shanghai, når Lydmor står med mønstre og fluorescerende farver malet på kroppen, eksplosive beats og en både intim og højenergisk tilstedeværelse, som hun musikalsk forener med sin moderne electropop med den futuristiske intensitet

Lydmor, der udgav debuten, ‘A Pile Of Empty Tapes’, i 2012, og opfølgeren, ‘Y’, i 2015, har modtaget roser fra en række danske og internationale medier. Især hendes live-optrædener har fået stor opmærksomhed. Lydmor formår nemlig at forme sit liveshow til en unik oplevelse for publikum, hvad enten koncerten foregår I DR Koncertsalens storslåede rammer, på en pulserende natklub i São Paulo eller en international festival.

Lydmor pryder i forbindelsen udgivelsen af albummet ”I Told You I’d Tell Them Our Story” og annoncerede koncerter forsiden af Danmarks største musikmagasin GAFFA. Se forsiden og læs interviewet her:

Lydmor lukkede P6 BEAT Rocker med en optræden i særklasse, hvor hun bl.a. spillede nummeret “Nostalgia”, som du kan se nedenfor sammen med hendes musikvideo til singlen ”? DIM”:

Support: Mendoza
Den danske sangerinde Mendoza brød igennem herhjemme og i Sverige med den medrivende debutsingle ”Love Druggie” tilbage i 2013. Et gennembrud som sikrede hende stor bevågenhed hos det danske musikpublikum og efterfølgende landede hende en international pladekontrakt med Atlantic Records i UK. Singlen har til dags dato streamede tæt på 8 millioner på Spotify og nogle år efter fulgte hun trop med udgivelsen af EP’en ”Contionous Metamorphosis”, som udkom i 2016. Af flere omgange har Mendozas singler fundet vej ind på nogle af verdens største radiostationer som BBC Radio 1, Beats 1 og Rinse FM sammen masser af nationale afspilninger og opmærksomhed fra P3.
Mendozas nye single ”Five by Five”, som udkommer 22. februar, er en tilbagelænet bouncy, banger som du både kan chille og danse til. Musikken hiver på elementer fra trap og hiphop, som passer perfekt sammen med hendes genkendelige provokerende stemme, som leger med catchy popmelodier. Titlen på kommende single ”Five by Five” er et radio-kommunikationsudtryk, som betyder ”loud and clear!” Selv forklarer Mendoza nærmere:
Jeg har arbejdet på nogle mere empowering tekster som kan løfte folks humør. Jeg tror folk har brug for det, i den her stressende SoMe tid, hvor SoMe både kan hjælpe din karriere, men også suge alt kreativiteten og livet ud af dig og dit mentale helbred. ” Sammen med singlen ‘Five by Five’ udkommer der også en musikvideo: “I sangen siger jeg “Try to not be a jerk even tho that’s what you’ve learned, when you criticize be from my heart to my shirt.” Og mens jeg skød videoen, stod der omkring 8, som havde et behov for at stå bag kameraet og banke på ting mens de råbte at jeg var grim og klam. Det synes er ret ironisk. Så den performance blev lidt mere autentisk, haha. Jeg har selvfølgelig brugt skudene hvor jeg bliver råbt ad.”
Mendoza tilbyder ærlighed og udtrykker det i et opløftende og attitude-rigt lydunivers. Elektronisk bas, fyldte beats, der begge kan starte en rave og opretholde en uforlignelig skrøbelighed.
Det er absolut ikke forkert at beskrive hende som dronningen af natten, når hun træder op på scenen i Koncertsalen i DR Koncerthuset og skaber en intenst, farverig koncertoplevelse.
Se musikvideo til kommende single ”Five by Five” – klik her

Support

Mendoza

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere