0Din kurv er tom

Lydmor

2. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Lydmor

Lydmor

Danske Lydmor tordner derudaf med masser af succes på musikscenen herhjemme og i udlandet, og midt i det hæsblæsende tempo annoncerer den elektroniske sangerinde tre særligt udvalgte københavner-koncerter med DR Koncertsalen som den største.

Lydmor har på relativt kort tid lagt sig forrest i feltet som en af de mest fremadstormende danske kunstnere med imponerende potentiale på den store internationale musikscene – og resultaterne taler allerede et klart og tydeligt sprog, da Lydmor bare i 2018 har spillet koncerter på alt fra NorthSide Festivalen i Århus til Sankt Petersborg i Rusland, Bangkok i Thailand og Shanghai i Kina. I efteråret fortsætter stimen af koncerter i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig samt en udsolgt koncert på dansk grund, nemlig i VEGA i november.

Udover den tætpakkede tourplan, har Lydmor også haft travlt i studiet, hvor hun har arbejdet med sit nye og tredje album, ”I Told You I’d Tell Them Our Story”, der netop er udkommet. Albummet er inspireret af den kinesiske metropol, Shanghai, hvor Lydmor boede for knapt to år siden.

I Shanghai lod hun sig inspirere af den kinesiske storbys puls og et nyt kunstnerisk udtryk, som man ikke blot kan føle på nye singler som ”? Killing Time”, ”Claudia” og ”Money Towers”, men som også kommer til udtryk i sangerindens spektakulære liveshows.

Publikum i DR Koncertsalen kommer derfor også til at møde inspirationen hentet fra Shanghai, når Lydmor står med mønstre og fluorescerende farver malet på kroppen, eksplosive beats og en både intim og højenergisk tilstedeværelse, som hun musikalsk forener med sin moderne electropop med den futuristiske intensitet

Lydmor, der udgav debuten, ‘A Pile Of Empty Tapes’, i 2012, og opfølgeren, ‘Y’, i 2015, har modtaget roser fra en række danske og internationale medier. Især hendes live-optrædener har fået stor opmærksomhed. Lydmor formår nemlig at forme sit liveshow til en unik oplevelse for publikum, hvad enten koncerten foregår I DR Koncertsalens storslåede rammer, på en pulserende natklub i São Paulo eller en international festival.

Lydmor pryder i forbindelsen udgivelsen af albummet ”I Told You I’d Tell Them Our Story” og annoncerede koncerter forsiden af Danmarks største musikmagasin GAFFA. Se forsiden og læs interviewet her:

Lydmor er også aktuel med ny musikvideo til singlen ”? DIM”, som du kan se her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere