0Din kurv er tom

Mads Christian

16. apr '23 kl. 16:00

Studie 2

Mads Christian

Event er afholdt

Mads Christian

TikTok-stjernen Mads Christian har med sin autentiske, dansksprogede popmusik ramt noget særligt i tidsånden, som mange unge kan relatere til. Uanset om det er en sjæler eller de hurtige rytmer til dansegulvet, er ung kærlighed altid omdrejningspunktet. For den unge musiker er det vigtigt aldrig at glemme, at hans fans er grunden til at han får mulighed for at udleve sine vildeste drømme.

22-årige Mads Christian er med sin autentiske dansksprogede lyd og store udstråling kendt for at tryllebinde sine tusindvis af dedikerede fans og voksende følgerskare på TikTok og Instagram. Den spirende stjerne tog Danmark med storm, da han i 2021 først udgav de 3 singler ”Samme Steder”, ”Det Burde Være Mig” og ”Perfekt Som Du Er” og sidenhen debutalbummet Overtænker, der ramte noget særligt i tidsånden, som mange unge kunne relatere til.

Mads Christian spænder musikalsk over både de bløde akustiske popballader og de hurtigere rytmer til dansegulvet, men uanset stilarten er der en klar rød tråd: UNG KÆRLIGHED – i alle former og afskygninger. Han skriver sine egne sange og formår at levere budskaber om fænomenet at være ung og kærlighedens udfordringer på bedste popstjernevis. Et godt eksempel herpå er hans seneste single ”Ringer om Natten”, hvor han med stor intensitet beskriver følelsen af savn efter et brud med én man elsker. Og mon ikke at de lange vinteraftner i studiet vil betyde, at Mads Christian har flere nyheder fra samme kant klar til forårets tour.

Til sine koncerter er Mads Christian kendt for at møde publikum med nærhed, charme og humor. Det er ekstremt vigtigt for ham aldrig at glemme, at hans fans er grunden til at han får mulighed for at udleve sine vildeste drømme, herunder at spille store koncerter for fyldte sale.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere