Venteliste Support: Mosa Wild

Maggie Rogers

8. mar '17 kl. 20:00

Studie 3

Maggie Rogers

Event er afholdt

Maggie Rogers

Soundvenue Session: Maggie Rogers står for en særegen blanding af dybe folk-traditioner og nyere musikalske tilgange – som giver hendes bløde kompositioner en ekstra højspændt dimension

Hun har gjort sig bemærket med det virale hit ”Alaska” – og er nu klar til at fylde 2017 med nye sange og en verdens-tourne, som bringer Maggie Rogers forbi DR Koncerthusets Studie 3 den 8. marts.

Maggie Rogers introducerer sig selv:

I lang tid har jeg introduceret mig selv som en banjospiller fra Marylands østkyst. Jeg er en vandringsmand og en miljøforkæmper. Jeg er en optimist. Jeg er højrøstet.

Disse ting er jeg stadig, men jeg er gået stille med dørene i nogle år. Jeg har klippet mit lange hår kort. Jeg har fået en kat ved navn Cat Stevens. Jeg blev forelsket. Jeg flyttede til New York, til Frankrig og tilbage.

Med tiden fandt jeg min plads i området imellem at vide hvem jeg var og at finde ud af hvem jeg er.

Jeg er producer, sangskriver, en optræder fra Brooklyn. Jeg er optimist. Jeg er feminist. Jeg er højlydt, når jeg griner. Jeg er fregnet. Jeg elsker mine gamle jeans. Jeg elsker lyserød øjenskygge.

Jeg græder, nogle gange, når jeg danser. Jeg føler meget, måske for meget, men i en sang virker det til at være lige tilpas.

Det der er ved sanger er, at ligegyldigt hvor langt væk jeg bevæger mig, eller hvor længe jeg forbliver væk, så synes de altid at finde mig. Og lige så vilde og uforudsigelige, som de synes at være, så har jeg lært at stole på dem. Jeg skriver for at føle, og jeg synger for til jeg føler på en anden måde.

Jeg elsker musikken mest, når det får mig til at føle mig menneskelig: Fødderne på jorden, glat hår, stående, syngende med mine venner. Fødderne fra jorden, håret vildt flagrede, bevægende til dén perfekte puls der samler vores beats.

Nogle gange tænker jeg, at det er magi – den oplevelse vi ikke kan se, men som får os alle til at føle noget sammen. Når det er ægte, rejser håret sig og får luften til at smage sødere.

Jeg vil lave musik for evigt. Jeg vil fortælle sandheden. Jeg vil vide, hvordan det føles at lave den bedste kunst, som jeg er i stand til at lave.

Jeg kan ikke love, at jeg ikke vil forandre mig, eller at jeg ikke vil blive forelsket i nye mennesker eller ideer, der vil ændre måde jeg ser på verden, men jeg kan love at jeg vil forblive mig selv.

At præsentere. At være åben.
At være rodet. At være fejlagtig.
At være menneske.
Og i den sammenhæng, vil jeg ikke skuffe dig! 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere