0Din kurv er tom
Support: STWO

Majid Jordan

28. mar '18 kl. 21:00

Studie 1

Majid Jordan

Event er afholdt

Majid Jordan

Efter en totalt udsolgt koncert i 2016, vender Drake-protegeerne Majid Al Maskati og Jordan Ullman aka Majid Jordan tilbage til DK! Husk afterparty i DR Koncerthusets restaurant hvor Emma Acs og Kristan Karl sender sprøde toner ud igennem DJ pulten. I samme anledning har vi selvfølgelig også sørget for lidt gode tilbud i baren og tilbyder således hele aftenen 2 stk. drinks for 100kr & 2 stk. Royal Øko Pilsner for 50kr. Vi ses på onsdag!

Support: STWO

Den canadiske duo har for nyligt offentliggjort titel og udgivelsesdato for deres andet album. ‘The Space Between’ udkommer 27. oktober, og følger efter duoens selvbetitlede debutalbum der udkom i februar 2016. Parret skabte allerede tidligere i år røre i R’n’B kredse med to udgivelser fra det kommende projekt, singlerne ”Phases” og ”One I Want” feat. deres OVO labelmate PARTYNEXTDOOR (som du btw også kan opleve i Studie 1 den 26.2).

På ”My Imagination” synger Majid Al Maskati den lækre vokal i første vers, og dvsn, der ligesom Majid Jordan er signet på Drakes OVO-pladeselskab, for andet vers. Sangen er et fedt R’n’B track der handler om at tage et break fra kærligheden.

Den unge Toronto-r&b-duo kom for alvor i verdens søgelys, da de tilbage i 2013 medproducerede og lagde vokal til Drakes mega-hit ”Hold On, We’re Going Home”, og de er som nævnt signet til Drakes OVO-selskab.

Gaffa var tilstede ved bandets kocert i Pumpehuset, og skrev bla.:

”.. Showet er, ligesom deres musik, præget af minimalisme og udover lidt lyseffekter er hele affæren båret af Majid og Jordan selv, der med en sans af afslappet selvsikkerhed får det til at se let ud. Ikke overraskende centrerer meget af koncerten sig om Majid, der med overbevisning tager os igennem de sjælfulde og til tider høje toner, der kendetegner duoens musik…”

”… Deres soniske lydbillede af moderne r&b kombineret med Majids passionerede vokal og Jordans interessante produktion får hele koncerten til at forløbe præcis, som den skal…”

VIP Pakker

Det er muligt at købe 2 typer VIP pakker til koncerten.

Majid Jordan VIP Meet & Greet pakke: UDSOLGT

 • En (1) alm. ståplads
 • Meet & Greet med Majid Jordan med foto
 • Early Entry til koncertområdet
 • Et (1) Majid Jordan flag
 • En (1) Majid Jordan bandana
 • Et (1) VIP laminat
 • Adgang til merchandise før alle andre

Køb VIP Meet & Greet pakke her

Majid Jordan VIP Early Entry pakke: UDSOLGT

 • En (1) alm. ståplads
 • Early Entry til koncertområdet
 • Et (1) Majid Jordan flag
 • En (1) Majid Jordan bandana
 • Et (1) VIP laminat
 • Adgang til merchandise før alle andre

Køb VIP Early Entry pakke her

Support

STWO

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere