0Din kurv er tom

Malko 2018, 2. runde

24. apr '18 kl. 10:00

Koncertsalen

Malko 2018, 2. runde

Event er afholdt

Malko 2018, 2. runde

DR SymfoniOrkestrets internationale Malko Konkurrence for unge dirigenter bliver i år med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen for en stærkt sammensat jury.

Blandt et rekordhøjt antal ansøgere er 24 af verdens bedste unge dirigenter udvalgt til at dyste på podiet i DR Koncerthuset, og som publikum i salen kan du forvente både nervepirrende spænding og store musikalske oplevelser. Du kan opleve orkestret og de unge dirigenter live gennem alle konkurrencens runder i DR Koncerthuset – og følge med i vores livestream her på siden.

Køb de 4 indledende runder med rabat


OBS: Finalekoncerten skal købes separat

Hent programmet for hele Malko Konkurrencen her

Læs mere om konkurrencens kandidater her

Livestream Malko her

 

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere