Malko 2018 – Finalekoncert

27. apr '18 kl. 18:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Malko 2018 – Finalekoncert

Malko 2018 – Finalekoncert

Oplev den spændende finale i DR SymfoniOrkestrets internationale Malko-konkurrence for unge dirigenter. Orkestrets chefdirigent Fabio Luisi er formand for en stærkt sammensat international jury, og de tre finalister konkurrerer om den eftertragtede førstepris i musik af Johannes Brahms og Carl Nielsen.

Malko-konkurrencen har i over 50 år haft stor betydning for dirigenter i hele verden, og gennem alle årene har konkurrencen været kendt for sit høje kunstneriske niveau. Som kulmination på dette års konkurrence dirigerer de tre Malko-finalister denne aften DR SymfoniOrkestet ved en festkoncert, som selvfølgelig munder ud i prisoverrækkelse – og vi får også besøg af den seneste Malko-vinder, taiwanesiske Tung Chieh Chuang, som dirigerer musik af Berlioz mens vi venter på juryens afgørelse.

 

PROGRAM

Deltager 1
Brahms: Symfoni nr. 1, 1. sats

Deltager 2
Brahms: Symfoni nr. 2, 1. sats

Deltager 3
Brahms: Symfoni nr. 4, 1. sats

Hver deltager dirigerer desuden Hanedans’ fra Carl Nielsens ‘Maskarade’

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord