0Din kurv er tom
Venteliste

Malko 2018 – Finalekoncert

27. apr '18 kl. 18:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Malko 2018 – Finalekoncert

Skriv dig på venteliste

Malko 2018 – ­Finale-­koncert

Oplev den spændende finale i DR SymfoniOrkestrets internationale Malko-konkurrence for unge dirigenter. Ved denne festkoncert kåres vinderen blandt de tre finalister, der dirigerer musik af Brahms og Nielsen. Oplev også den seneste Malko-vinder, som dirigerer musik af Berlioz mens vi venter på juryens afgørelse.

Malko-konkurrencen har i over 50 år haft stor betydning for dirigenter i hele verden, og gennem alle årene har konkurrencen været kendt for sit høje kunstneriske niveau. Som kulmination på dette års konkurrence dirigerer de tre Malko-finalister denne aften DR SymfoniOrkestet ved en festkoncert, som selvfølgelig munder ud i prisoverrækkelse – og vi får også besøg af den seneste Malko-vinder, taiwanesiske Tung Chieh Chuang, som dirigerer musik af Berlioz mens vi venter på juryens afgørelse.

 

PROGRAM

Alessandro Bonato (Italien, 23 år)
Brahms: Symfoni nr. 1, 1. sats

Ryan Bancroft (USA, 28 år)
Brahms: Symfoni nr. 2, 1. sats

Anna Rakitina (Rusland, 28 år)
Brahms: Symfoni nr. 4, 1. sats

Hver deltager dirigerer desuden Hanedans’ fra Carl Nielsens ‘Maskarade’

Hent programmet for hele Malko Konkurrencen her

Hent dagsprogrammet her

Læs mere om konkurrencens kandidater her

Livestream Malko-finalen her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncerten transmitteres direkte på DR K

Koncerten tranmitteres direkte på DR K

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere