0Din kurv er tom
Udsolgt

Fremtiden på podiet

19. jun '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Fremtiden på podiet

Event er afholdt

Malko Dirigentskolen

Oplev fire unge talenter fra Malko Dirigentskolen afslutte deres studier med at dirigere symfonisk musik af Tjajkovskij, Sibelius og Horneman i Koncertsalen. Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester er klar til at følge de unge dirigenters mindste bevægelser. Vært: Celine Haastrup.

Gennem to år har en håndfuld unge, klassiske musiktalenter studeret intensivt i DR’s Malko Dirigentskole.

Fælles for dem er et brændende ønske om at blive dirigenter, og gennem deres tid i DR har de modtaget undervisning og masterclasses af bl.a. Fabio Luisi, Henrik Vagn Christensen og Ole Faurschou.

Ud over at studere både kor- og orkesterdirektion har de unge dirigenter også fået undervisning i både hørelære, partiturspil og musikteori, og de har ved flere lejligheder haft mulighed for at dirigere de professionelle musikere og sangere i DR’s kor og orkestre.

Denne aften kan du opleve fire af Malko Dirigentskolens studerende på podiet i Koncertsalen. Koncerten markerer – med et års corona-forsinkelse – afslutningen på de dirigentstuderendes toårige studieforløb. På scenen er Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, som er et af Danmarks bedste amatør-symfoniorkestre med 65 medlemmer i alderen 17-68 år.

Koncertens vært er Celine Haastrup fra DR P2, som fortæller om musikken og introducerer de medvirkende.

Download programmet her

Sibelius

Finlandia

Jonas Høegh

Tjajkovskij

6. symfoni, 1. sats

Nicholas Algot Swensen

Tjajkovskij

6. symfoni, 2. sats

Jeppe Estrup

CFE Horneman

Gurre Suite, 4 satser

Mie Frederikke Bauer

Vært

Celine Haastrup

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud