0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Malko Konkurrencen 2021 – 2. runde

9. jun '21 kl. 10:00

Koncertsalen

Malko Konkurrencen 2021 – 2. runde

Event er afholdt

Malko Konkurrencen 2021 – 2. runde

24 unge dirigenter fra hele verden. Et tændt symfoniorkester. Og en fornem international jury med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen. Det er hovedingredienserne i DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence, som fylder DR Koncerthuset med spænding og masser af musik gennem en uge i juni 2021.

Koncerten er underlagt de nuværende restriktioner om sektionerings- og afstandskrav fra regeringen. Grundet disse krav modtager du en e-mail med nye billetter til koncerten, senest 3 dage før koncertens afholdelse.

Malko Konkurrencen er en af verdens førende musikkonkurrencer, som tiltrækker de allerbedste unge dirigenter. Flere af dem har allerede en imponerende karriere, men vælger alligevel at stille op i konkurrencen for at få det endelige, internationale gennembrud.

Som publikum kan du følge hele Malko Konkurrencen i Koncertsalen – fra de indledende runder til den spændende finalekoncert, hvor en af de tre finalister får den eftertragtede titel som Malko-vinder 2021.

I denne 2.  runde er kandidatfeltet halveret, og du kan opleve de 12 udvalgte kandidater dirigere følgende repertoire:
Brahms: Uddrag af Symfoni nr. 3
Mahler: Uddrag af Symfoni nr.  4
Nielsen: Uddrag af Symfoni nr.  5

Læs mere om Malkokonkurrencens kandidater her

Det er muligt at købe de fire indledende runder med rabat. Køb din Partout billet til 100 kroner her.
OBS: Finalekoncerten skal købes separat

Download programmet for Malko Konkurrencen 2021 her

Download dagsprogrammet for Malko Konkurrencen 2021 – 2. runde her

Program for dagen

10:00-11:00  Kandidater 1-3 11:00-11:30  Pause 11:30-12:30  Kandidater 4-6 12:30-13:30  Pause 13:30-14:30  Kandidater 7-9 14:30-15:00  Pause 15:00-16:00  Kandidater 10-12

Repertoire

Brahms: Uddrag af Symfoni nr. 3 Mahler: Uddrag af Symfoni nr.  4 Nielsen: Uddrag af Symfoni nr.  5

Malko Konkurrencen 2021 2. runde kandidater

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud