0Din kurv er tom
Venteliste

Marc Rebillet

7. feb '19 kl. 20:00

Studie 3

Marc Rebillet

Skriv dig på venteliste

Marc Rebillet

Amerikanske Marc ”Loop Daddy” Rebillets popularitet stiger minut for minut på YouTube med videoer af ham som musiker, skuespiller og humorist - men mest eksperimenterer han med at ”loope” instrumenter, samples og vokaler i sit vanvittige live show.

Der findes ingen etikette for Marc Rebillet, og man kan slet ikke komme udenom den charmerende og latterligt sjove ”In Your Face”-improviserende musiker fra Dallas.

”Loop Daddy” som er Marc Rebillets alias, er en must see performer, som går sin sejrsgang på YouTube og optræder og improviserer live med sit elektroniske og eksperimenterende ”loop show”. Han finder på meget af sit sæt som showet skrider frem, og hans mål er at afvæbne publikum, få dem til at give slip og tvinge dem til at overgive sig og give ham deres opmærksomhed.

Marc Rebillets besynderlige brand af musikskabelse og maniske smitsomme energi kan du tjekke ud hans YouTube-kanal, men skal du have hele oplevelsen af Marc ”Loop Daddy” Rebillet, er du nødt til at indløse billet til, hvad der med overraskelsesgaranti bliver en intens og festlig aften i Studie 3 – så kridt danseskoene og få sikret dig billet til vinterens sjoveste fest.

Som opvarmning til koncerten med Marc ”Loop Daddy” Rebillet må du ikke snyde sig selv for et besøg på entertainerens YouTube-kanal – se den her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere