0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Marcus Miller

12. okt '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Marcus Miller

Marcus Miller

En af vor tids helt store bas-legender Marcus Miller genbesøger DR Koncerthuset og indtager Koncertsalen med sit velspillende band og sin karakteristiske baslyd. En lyd, der med sublim teknik kombinerer både funk, groove og soul, og som har inspireret og farvet utallige verdenshits som Bill Withers' ”Just the Two of Us” og en perlerække af numre med blandt andre Aretha Franklin, Herbie Hancock og Elton John.

Marcus Miller har allerede afprøvet scenen i Koncertsalen, som et af hovednavnene på Copenhagen Jazz Festival 2019, hvor den amerikanske bassist også her fik sat bassen i front i en fusion af jazz, R&B, soul, amerikansk og afrikansk musikhistorie. Nu står legenden med den karakteristiske baslyd igen i DR Koncerthuset, klar til at vise publikum sin teknisk overlegenhed på elbas.

Marcus Miller er blevet udnævnt som en af de mest indflydelsesrige kunstnere i nyere tid, og er et unikum med sin over 30 år lange karriere. Han har blandt andet vundet to amerikanske Grammy-priser, modtaget en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er udpeget som UNESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske baslyd, der med sublim teknik kombinerer både funk, groove og soul, har farvet utallige verdenshit som Bill Withers’ ”Just the Two of Us”, Luther Vandross’ ”Never Too Much” og en perlerække af numre med blandt andre Chaka Khan, Aretha Franklin, Herbie Hancock, David Sanborn, Eric Clapton, George Benson og Elton John.

Miller er i lige så høj grad kendt som en stilskaber i jazzens verden – blandt andet som tæt samarbejdspartner på tre Miles Davis-albums, herunder albummet ”Tutu” fra 1986, der blev hædret med to Grammy-statuetter og betragtes som et definerende værk i jazz-legendens diskografi.

Som soloartist har Marcus Miller over 13 studiealbum og en lang række soundtracks til prominente film på sit store repertoire. Seneste tilføjelse er albummet ”Laid Black” fra 2018, hvor Miller cementerer sit musikalske overskud, sin legesyge og kunnen ved at tilføje elementer fra R&B, trap, funk, hip-hop og jazz.

Nu kan danske Miller-aficionadoer glæde sig til at opleve ham herhjemme, når han genindtager scenen i Koncertsalens smukke omgivelser med sit forrygende band.

Koncerten er flyttet fra d. 3. november 2021.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter