0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Marcus Miller -­ CPH JAZZ FESTIVAL 2019

14. jul '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Marcus Miller -­ CPH JAZZ FESTIVAL 2019

Event er afholdt

CPH Jazz Festival 2019

Basikon, producer og komponist Marcus Miller er tilbage som hovednavn på Copenhagen Jazz Festival 2019 og kan med sin efterspurgte fusion af jazz, R´n´B, soul, amerikansk og afrikansk musikhistorie opleves i DR Koncerthuset, Koncertsalen.

Marcus Miller har medvirket på flere end 500 albums og været bassist for nogle af de største navne gennem de sidste 30 år – men det er særligt hans egenskaber som sangskriver, multiinstrumentalist og producer for bl.a. Miles Davis, Luther Vandross, David Sanborn, Bob James, Chaka Khan og Wayne Shorter, der har sikret ham flere Grammy-priser. Miller har desuden skrevet musik til film for Spike Lee, Eddie Murphy m.m. og til tv-produktioner, blandt andet som bandleder i Saturday Night Live.

Marcus Miller blev for alvor berømt, da Miles Davis valgte netop ham til at producere og komponere albummet “Tutu”. Efter at have turneret med Miles Davis’ band i en relativt ung alder udviklede Marcus Miller i løbet af 1980’erne et tæt forhold til ”Miles”, hvilket ledte til et samarbejde over tre forskellige studiealbums.

Det er i høj grad i kraft af hans egenskaber som elbassist, at Marcus Miller er blevet et elsket livenavn. Med en distinkt lyd, der kombinerer funk, groove, soul og teknisk overlegenhed på instrumentet, står han som en fornyer for disse stilarter. Hans lyd har blandt andet farvet hits som Bill Withers’ “Just The Two Of Us”, Luther Vandross’ “Never Too Much”, Aretha Franklins “Jump To It”, Jay-Z’s “Can’t Knock the Hustle”, såvel som numre af Chaka Khan, Herbie Hancock, Eric Clapton, Aretha Franklin, George Benson, Elton John og Bryan Ferry.

I 2012 blev Marcus Miller udnævnt til ”UNESCO Artist for Peace”. I 2015 udkom hans Grammy-nominerede “Afrodeezia”, der følger den afrikanske slaverute til USA – og i øjeblikket er basikonet aktuel med albummet “Laid Black” på Blue Note Records, der inkorporerer elementer af hiphop, trap, soul, funk, R&B og jazz. Marcus Miller har beskrevet Laid Black som ‘the black musical experience’.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2019, som finder sted på flere end 120 venues den 5.-14. juli. Info & program: www.jazz.dk

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter