0Din kurv er tom

DR Big Band med Marilyn Mazur

14. nov '18 kl. 20:00

Portalen

DR Big Band med Marilyn Mazur

Event er afholdt

DR Big Band præsenterer Marilyn Mazur

For første gang blander Marilyn Mazur og DR Big Band deres musikalske universer til en skarpskåret energidrik. Percussionisten og komponisten Mazur inviterer indenfor i Studie 2 til en overflod af rytmer og en fascinerende klangverden – ledet af det japanske stjerneskud, Miho Hazama.

Marilyn Mazur er et ikon i både den danske og internationale jazzverden. Hun har optrådt og indspillet sammen med stjerner som Miles Davis, Jan Gabarek og Wayne Shorter, og herhjemme er hun kendt for sit lange samarbejde med bl.a. NHØP og Palle Mikkelborg.

Denne fredag aften kommer vi tæt på Marilyn Mazur – både som en uforlignelig percussion-ekvilibrist og en original og spændende komponist. Specielt til denne aften har DR Big Band arrangeret en samling af Marilyns bedste værker for bigband, og samtidig har bandet udfordret den dansk-amerikanske legende ved at bestille et helt nyt værk.

Aftenens dirigent er det japanske stjerneskud Miho Hazama, som stod i spidsen for DR Big Bands store åbningskoncert på Tokyo Jazz Festival sidste sommer.

Forvent et stærkt og energisk møde mellem DR Big Band og to af jazzens virkeligt stærke kvinder fra hver deres generation – og hver deres kontinent.