DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Marin & Ildfuglen

22. jan '22 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Marin & Ildfuglen

Event er afholdt

Marin & Ildfuglen

Ildfuglen er et eventyr, hvor Stravinskij kaster tryllestøv på orkestret i fortællingen om den magiske fugl og troldmanden. Aftenens solist har også musikalske trolddomsevner – det er den store finske violinist Pekka Kuusisto, som spiller stemningsmættet musik af Thomas Adès.

OBS: Dirigenten Nicholas Collon har desværre meldt afbud til denne koncert pga. sygdom. Han erstattes af dirigenten Ion Marin, og koncertens planlagte stykker af Sibelius erstattes af Debussys Forspil til en fauns eftermiddag.

Stravinskijs geniale gennembrudsværk Ildfuglen er musik fuld af magi. Handlingen stammer fra et russisk folkeeventyr om en magisk fugl, der hjælper med at befri en flok prinsesser fra den onde troldmands slot. Stravinskij udfolder selv sine musikalske trolddomsevner, når han tryller orkestret om til en hel verden af fantastiske klange og billeder.

Ildfuglen blev oprindeligt skrevet som balletmusik, og Stravinskij lader Ildfuglen danse hvirvlende gennem luften, mens troldmanden Kasjtjej går amok i raseri. Det hele ender med en magisk forvandling, da slottets mure forsvinder og troldmandens fanger befries.

Som aftenens solist – i musik af Thomas Adès – kan man møde en af Nordens mest fortryllende musikere, den finske violinist Pekka Kuusisto, der som ingen anden kan fortælle eventyr med sin violin.

Koncerten kan også opleves den 20. januar 2022 klokken 19.30. Læs mere her 

Se orkesterliste her

Debussy

Forspil til en fauns eftermiddag

Thomas Adès

Märchentänze for violin og orkester

Stravinskij

Ildfuglen (komplet)

Dirigent

Ion Marin

Solist, violin

Pekka Kuusisto

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter