0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Mariotti & Schuberts 4.

25. okt '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Mariotti & Schuberts 4.

Event er afholdt

Mariotti & Schuberts 4.

Beatrice Rana fra Italien er den fødte klavervirtuos – bare 25 år, men allerede en verdensstjerne. Gå ikke glip af hendes første optræden med DR SymfoniOrkestret i Beethovens 4. Klaverkoncert. Oplev også drama, vemod og ungdommelig vitalitet i Schuberts Symfoni nr. 4 med tilnavnet Den tragiske.

For første gang i Koncerthuset kan man opleve den 25-årige italienske pianist Beatrice Rana – et af verdens allerstørste klavertalenter. De seneste år har hun vundet priser ved flere klaverkonkurrencer, selv om hendes virtuositet og kunstneriske personlighed egentlig gør den slags overflødige. Ved sin første optræden med DR SymfoniOrkestret er hun solist i Beethovens 4. Klaverkoncert, den mest bevingede af alle Beethovens klaverkoncerter.

Schuberts 4. Symfoni har tilnavnet ”Den tragiske symfoni”, fordi den er i mol, og fordi dens lidenskab er mere intens end i hans andre symfonier. Det var der nu ingen, der opdagede på Schuberts tid, for symfonien blev først spillet mange år efter hans død. I dag regnes den for en af Schuberts bedste.

Dirigent ved denne koncert er Michele Mariotti, en af Italiens førende unge dirigenter. Han er chefdirigent for Operaen i Bologna og optræder også som gæstedirigent hos flere af de bedste europæiske symfoniorkestre. Koncerten bliver hans debut med DR SymfoniOrkestret.

Hent orkesterliste

Schubert

Ouverture til Rosamunde (orig. Die Zauberharfe)

Beethoven

Klaverkoncert nr. 4

Schubert

Symfoni nr. 4 "Den tragiske"

Dirigent

Michele Mariotti

Solist, klaver

Beatrice Rana

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes klokken 21.30 på P2.

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere