0Din kurv er tom

Martin Kohlstedt

8. apr '19 kl. 20:00

Studie 3

Martin Kohlstedt

Event er afholdt

Martin Kohlstedt

Den tyske pianist og komponist Martin Kohlstedt sætter et originalt præg på den moderne kompositionsmusik i mødet med publikum, hvor han udfordrer og skubber til grænserne mellem sit dybsindige klaverspil og elektroniske eksperimenter.

Publikum med billet til Martin Kohlstedt i DR Koncerthusets Studie 3 kan roligt læne sig tilbage i sædet og lade sig rive med, når den unge tyske pianist på en yderst subtil måde spalter og modulerer opfindsomme klaverkompositioner med nytænkende elektroniske synthflader og andre sublime, ja nærmest utænkelige effekter og påfund.

På lige fod med landsmanden Nils Fram og islandske Ólafur Arnalds er Martin Kohlstedt populær og anerkendt for sin revolutionære og kompromisløse tilgang til, hvordan han bruger klaveret som tro væbner og bringer den moderne kompostionsmusik ind i nye rammer og formater og ud til et nysgerrigt publikum.

Over en årrække og sideløbende med udgivelsen af sine fire soloalbum har Martin Kolhstedt turneret alverdens steder fra Europa, Rusland, Iran til USA. De mange koncerter har fungeret som et omrejsende laboratorium, hvor komponisten aften efter aften i samhørighed med sine tilhørere har forfinet de musikalske grundbaser mellem klaveret og de elektroniske elementer og samtidig doseret nye ideer og kompositioner til liveoplevelsen.

Martin Kohlstedt er af den overbevisning, at skabelsen af musik og kunstneren bag aldrig må stå stille, men skal i stedet være i konstant udvikling, hvilket han specifikt også håndhæver på scenen ved at følge impulserne og ændre musikken alt efter, hvordan publikum fra aften til aften reagerer vidt forskelligt på koncerten.

Inden Martin Kohlstedt for alvor trådte i karakter som soloartist blev det musikalske talent bag tangenterne formet med inspiration fra jazzmusikken og fra arbejdet med to helt andre genrer, nemlig den elektroniske dance-scene og underlægningsmusik til film, teater og andre medieproduktioner. Sådan en musikalsk smeltedigel forklarer fundamentet for den succesfulde solokarriere og Martin Kohlstedts insisteren på musik ikke kan sættes i bås, og det samme gælder den oplevelse gæsterne i DR Koncerthusets Studie 3 har i vente.

For bedre at kunne forstå, se og høre den kolossale musikalitet, Martin Kohlstedt repræsenterer, kan det varmt anbefales at besøge hans YouTube-kanal spækket med bl.a. live-optagelser: https://www.youtube.com/user/martinkohlstedt

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere