Varighed ca. 90 minutter

Master Fatmans Jazzskole

12. feb '17 kl. 14:00

Studie 2

Master Fatmans Jazzskole

Event er afholdt

Master Fatmans Jazzskole

Master Fatmans Jazzskole inddrager børnene i jazzens historie med god karma og fascination for musikkens mangfoldige sprog. Sammen med Master Fatman og hans band vil børnene dykke ned i jazzens skatkammer og herefter i fællesskab lave deres eget 'jazz-sample’.

Entertainer, radiovært, jazzentusiast, bassist, filminstruktør, musikguru mv. Master Fatman har tidligere med stor succes lavet jazzskole for børn i førskolealderen. Nu er Master Fatman klar med version 2 af jazzskolen, som får premiere ifm. den landsdækkende Vinterjazz 2017, og her vil udgangspunktet være de lidt ældre børn, fra 6 år til 12 år. For Master Fatman er forholdet mellem jazz og børn helt særligt: “Børn er jazz, for jazz handler om 100 % nærvær. Vi kan lære meget af børnene, for dem er det ok at være helt vildt ked af det – og at være helt vild glad! For mig er jazz at være åben. At man ikke har alle mulige regelsæt eller forventninger med.”

Overlærer Fatman fortæller om den nye jazzskole: “Vi har taget en pladespiller og nogle gamle jazz LP’er med. Sammen finder vi nogle takter, som svinger og kan noget. Dem sampler vores trommeslager sammen med jer, så vi kan bruge dem som bund til at lave en sang eller et track. Så finder I sammen med vores pianist/keyboardspiller nogle akkorder, som I synes passer til. Dem indspiller vi og får det hele til at hænge sammen. Så finder I en melodi eller et fedt riff sammen med vores guitarist og lægger det på. Efter 45 min. har vi et track, som både svinger, er fedt og holder – og som I i den grad har lavet.”

Jazz for Kids on Tour præsenterer Master Fatmans Jazzskole Version 2 på ARoS i Aarhus, Stars i Vordingborg, Gimle i Roskilde og DR Koncerthuset i København i februar.

Master Fatman: Skolelærer
Kristoffer Sjellberg: Sampler/trommer
Poul Reiman: Piano/keyboard
Jacob Gurevitsch: Guitar

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 6 – 12 år og deres familier.

Om Vinterjazz 2017:
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som strækker sig over tre uger og rummer ca. 500 koncerter fordelt på mere end 100 spillesteder og arrangører fra København til Aalborg. Den 17. udgave af Vinterjazz finder sted den 3.-26. februar 2017. Info: www.jazz.dk

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere