0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Max Raabe and Palast Orchester

19. sep '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Max Raabe and Palast Orchester

Event er afholdt

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

De glade 20’er vender tilbage, når den elegante og nydelige Max Raabe kommer tilbage til Danmark i september 2018. Han genopliver en svunden tidsalder, når han med sin elegante, selvsikre og raffinerede stil præsenterer tidløse sange til en ny generation. Fra legender som Cole Porter og Irving Berlin over navne som Al Bowlly og Fred Astaire.

Max Raabe og Palast Orchester lykkes med at være både dovne og hyperaktive. I Tyskland er den nyeste Max Raabe sang fra albummet af samme navn ”Der Perfekte Moment… Wird Heut Verpennt” (sover igennem det perfekte øjeblik) hurtigt blevet populær med hjælp fra musikvideoen, der viser sangeren idyllisk liggende i en hængekøje ombord på en tømmerflåde, drivende igennem Berlin. På samme tid er Max Raabe and Palast Orchester ved at sammensætte et nyt show i Tyskland og de arbejder på et nyt fantastisk show til deres skandinaviske tour 2018 der bærer titlen ”Der Perfekte Moment… Wird Heut Verpennt”.

Som publikum til et show med Max Raabe kan man opleve den tyske disciplin ved den minutiøse gengivelse af de legendariske sange som de plejede at blive fremført, men man vil også opleve noget som kan betragtes som en sjældenhed… Tysk humor!! Noget som han selv og sine landsmænd er helt klar over ”alle tyskere godt er klar over at de har et internationalt ry for disciplin, organisation og effektivitet – men ingen sans for humor”. Med sit unikke talent og sin fantastiske humor vil han fornøje sine lyttere med sin yderst behagelige fremtoning.

I hjemlandet har Max Raabe opnået så stor succes at han har været nødt til at sælge sin elskede vintage BMW fra 1930’erne, idet at han blev genkendt så snart han var bag rattet. Det er dog ikke kun i hjemlandet han har opnået succes, men også i guds eget land, USA, har han spillet udsolgte koncerter på Carnegie Hall og har haft store optrædener i San Fransisco, Seattle, Boston, Los Angeles mfl. Dette vil ikke være første gang at han giver koncert i DR Koncerthuset, da han så sent som i 2016 fornøjede sine lyttere ved en anmelderrost koncert i Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere