Få billetter tilbage

Maximillian

28. okt '17 kl. 20:00

Studie 3

Maximillian

Event er afholdt

Maximillian

Maximillian er navnet på et ungt musikalsk vidunderbarn, som er ved at tage den danske musikverden med storm. Med omdrejningspunkt i følelseslivet og hvordan det kan påvirkes ved at hæve tekst, musik og produktion op i ekstremt godt samspil.

Tilbage i februar måned delte Maximillian en video på sin helt nye Facebook-side. Han havde indspillet en sang i studiet og delte den med ordene: ”Håber I ka’ li’ den”. Klippet blev, i de efterfølgende uger, delt flere hundrede gange, fik tusindvis af reaktioner og er i skrivende stund ved at runde 100.000 afspilninger. Blot en måned senere, kastede den 18-årige københavner sig ud i endnu en live-video. Denne gang i et meget personligt cover af idolerne London Grammar og Frank Ocean. Og alt imens at det tikkede ind med likes på Facebooksiden, blev de to videoer hastigt spredt, på flere af nettets førende musiksites.

Den overvældende modtagelse smittede af på den allerede positive energi i studiet og Maximillian fulgte siden op med sin første officielle single-release, ’Higher’, der spilles flittigt på P3. Lyden er blød og sjælfuld. De elektroniske elementer tilfører nuancer af både R’n’B og trip hop mens den purunge sangers åbenlyse kærlighed for moderne pop også skinner klart igennem. Tekst, musik og produktion skal gå op i en højere enhed og for Maximillian handler det om følelser – de dér, som føles helt rigtigt, dybt inde.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere