DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Mayaernes nat

1. okt '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Mayaernes nat

Mayaernes nat

Den mexicanske dirigent Alondra de la Parra er en ny stjerne på podiet, som her optræder for første gang med DR Symfoniorkestret. Med sig har hun farverig mexicansk musik af Revueltas, der kulminerer i ekstatiske rytmer, og tenoren Julian Prégardien, som synger Mahlers berømte ungdomsdigte om den svære kærlighed.

Alondra de la Parra er på rekordtid blevet en dirigent, alle vil høre. Hun kommer fra Mexico og bringer latinamerikansk musik ud i verdens koncertsale. Musikken er hypnotiserende intens – et godt eksempel er det mexicanske storværk Mayaernes nat, som Alondra de la Parra har opført i både Paris og London.

Den russiske komponist Prokofjevs populære ballet Romeo og Julie er et uforglemmeligt dobbeltportræt af de to unge mennesker, der forelsker sig, men ikke må få hinanden. I orkestersuite nr. 3 fra balletten følger vi tragedien fra det første, søde møde og til Julies fortvivlede død.

Kærlighedens styrke og tragedie møder man også i Mahlers orkestersange Lieder eines fahrenden Gesellen (”En farende svends sange”). Mahler skrev selv sangteksterne, da han som ung var dybt forelsket. Solist er den tyske tenor Julian Pregardien, som også synger de eksotiske og charmerende Græske folkesange af Ravel.

Se orkesterlisten her

Hent program her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke Mahler, Mahler, Mahler!, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Prokofjev

Romeo og Julie, suite nr. 3

Mahler

Lieder eines fahrenden Gesellen

Ravel

Fem græske folkesange

Revueltas

Mayaernes nat

Dirigent

Alondra de la Parra

Solist, tenor

Julian Prégardien

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere