0Din kurv er tom

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

29. sep '18 kl. 21:00

Studie 2

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Event er afholdt

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv når et af Cubas mest berømte og dygtige salsabands Maykel Blanco y su Salsa Mayor bringer salsaen med til DR Koncerthuset.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Cubakultur og ElStudio.

Maykel Blanco y su Salsa Mayor er et af de helt store Cubanske salsa bands og bandet er verdenskendt for deres fantastiske liveoptrædener. Der går ikke en aften på et salsatek verden over, hvor der ikke bliver spillet et af deres fantastiske numre, og dansegulvet fyldes med det samme.

Maykel Blanco etablerer altid en helt uimodståelig kontakt med publikum, som med garanti, ikke kommer til at kunne styre deres danselysten. Heldigvis er der masser af plads på det store dansegulv og inden koncerten vil der være salsa undervisning for begyndere præsenteret af ElStudio og Cubakultur.

Den kun 37 årige Maykel Blanco, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer Javier Sotomayor, sin nuværende supergruppe “Salsa Mayor”, som siden hen har henrykt salsa fans over hele verden med deres fantastiske koncerter. Maykel Blanco har fornyet den cubansk songo og timba med hans innovative musikalske forståelse og dristige kompositioner. Musikken rammer lige i hjertet og er en direkte spejling og refleksion af den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

For at gøre stemningen komplet serveres der i baren forfriskende mojitos, delikat cubansk rom og andre lækkerier. Inden koncerten sættes der kurs mod Cuba med en flot og heftig animation.

Der er lagt op til en aften i musikken og danseglædens navn, når det 15 mand store orkester indtager scenen i DR Koncerthusets Studie 2.

Døre: kl. 19:30

Koncertstart: kl. 21:00

Inden koncerten fra kl. 20:00-21:00 vil der være intro salsa undervisning med ElStudio og Cubakultur

 

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere