0Din kurv er tom
Venteliste

Medina

30. okt '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Medina

Skriv dig på venteliste

Akustisk Tour 2019

Medina giver en helt særlig akustisk koncert i Koncertsalen. Siden Medinas folkelige gennembrud med ”Kun for mig” for 10 år siden, har sangerinden siddet som kongerigets ukronede popdronning med utallige nyklassiske hits bl.a. ”Vi To” og ”Jalousi”, som hun spiller akustisk for publikum i Koncertsalens unikke rammer.

Medina har i 2013 stået i Koncertsalen med to udsolgte akustiske koncerter under titlen ”Tæt på”.

Nu er hun tilbage i salen, og siden sidst har hitkataloget fået vokseværk med sange som ”Når intet er godt nok” og ”Det Smukkeste”. Disse sange har opnået samme plads øverst på hitlisterne, været på repeat i radioerne og står som favoritter hos landets musikelskere og Medina-fans på linje med hendes andre episke sange.

Man kan roligt slå fast, at Medina på intet tidspunkt har kigget sig tilbage. Hun har leveret platinsingle efter platinsingle – og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af livekoncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret pladsen som Danmarks største, nutidige popsangerinde. En titel som hun helt uofficielt blev hædret med, da hun modtog Æresprisen ved Danish Music Awards i 2016.

Mange af de nyeste hitsingler er udgivet på Medinas seneste album “Grim” tidligere i 2018. Albummet er ikke blot en opsamling af kendte hits fra de forgangne år, udgivelsen byder i langt højere grad på en perlerække af helt nye sange, som nu vil indgå i den sætliste af sange, som Medina tager med til efteråret i 2019 til endnu en magisk og intim aften i Koncertsalen.

Support: DREW

Rejsen for Drew har været længere end for andre unge pop-debutanter. Men det er denne rejse hun har måtte tage for at opnå det budskab, som hun føler er af værdi for lytteren af musikken. For Drew handler det om at ændre verden omkring hende til det bedre med ord og forståelse uden fordømmelse. Hendes egen rejse har bl.a. været en rejse ud af den jyske jante muld med konventionel teenage tvivl og udlængsel og en evig fordømmelse af sig selv og andre. Da tæppet bliver hevet væk under Drew som 24 årig efter hendes mors død, stod hun redefineret og genfødt efter hun genfandt følelsen af at være menneske i sorgen, og hendes stemmes klang afspejlede noget dybere med en sjæl der har noget på hjertet.

I starten af oktober udsendte Drew sit debutalbum “Brutal” med ni sange, et konceptalbum der leger med filosofien om at lykken er at finde i smerten og i det brutale i livet. At svaret på mange af livets spørgsmål findes i de mørke dybe huller, når sindet kommer på prøve. For Drew er det hendes rejse fra start til debut som både indkapsler tabet af en forælder, lykken i et ægteskab, jalousien hos en eks-kæreste samt kærlighed, som man slap men som stadig hænger fast.

Albummet “Brutal” indeholder både singlen “Hard To Love”, der var Ugens Uundgåelige på P3 samt den seneste “Perfect Disaster”, der ligger blandt de 10 mest spillede sange på de danske radioer!

Support

DREW

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere