0Din kurv er tom
Venteliste

Meditationskoncert

15. okt '22 kl. 21:00

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

Se rabatmuligheder

Meditationskoncert

Meditations­koncert

Mens efterårsmørket sænker sig, inviterer DR Vokalensemblet og Phillip Faber til en fredfyldt og meditativ koncert i en smukt oplyst Vor Frue Kirke. Lad lyden af korets klare stemmer hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den larmende verden udenfor forsvinde og mærk Vor Frue Kirkes smukke kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig.

Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

Phillip Faber og DR Vokalensemblet er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til afslapning og inderlighed med sitrende smuk musik for kor.

Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Eric Whitacre, Ola Gjeilo og James MacMillan – og lyt til de stemningsfulde lydflader og mellemspil af pianisten Christoffer Møller.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke “Stemmer & stemning”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 15. oktober 2022 klokken 18:00 i Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 14. oktober 2022 klokken 19.30 i Roskilde Domkirke. Læs mere her

Program


Galina Grigorjeva

In Paradisum

Ola Gjeilo

Ubi Caritas

Hildegard von Bingen

O Virtus Sapientiae

Musik af bl.a.

Ēriks Ešenvalds, Eric Whitacre, James MacMillan m.fl.

Dirigent

Phillip Faber

Kor

DR Vokalensemblet

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter