Få billetter tilbage

Mélanie De Biasio

16. nov '17 kl. 20:00

Studie 3

Mélanie De Biasio

Event er afholdt

Mélanie de Biasio

En af vor tids mest interessante jazzstemmer er tilbage med det nye album Black Lilies, der udkommer i efteråret. I den forbindelse vender Melanie De Biasio tilbage til Danmark, når hun gæster DR Koncerthusets Studie 3 den 16. november.

’Black Lilies’ er den belgiske sangerindes tredje album og følger op på succesen fra sidste års ep ’Blackened Cities’ samt det seneste album ’No Deal’ fra 2013, der høstede lutter rosende anmeldelser og blandt andet fik den engelske BBC Radio One DJ og jazz-connaisseur Gilles Peterson til at kalde Mélanie De Biasio for en af de mest interessante kunstnere i den moderne jazzverden.

Det nye album viser samtidig nye sider af multiinstrumentalisten Mélanie De Biasio, der eksperimenterer med elektroniske produktioner og en mere up-tempo lyd, som giver en interessant kant til sangerindens dybe og dragende stemme, der lyder som om den er fuld af hypnotiserende hemmeligheder.

Mélanie De Biasio forklarer selv om albummet: ”’Black Lilies’ er både mørkt og fuld af lys. Efter ’No Deal’ og ’Blackened Cities’ kunne jeg have gået ind i et dyrt studie og lavet en stor produktion – men det var det sidste, jeg havde lyst til. Jeg havde brug for at finde ind til kernen i min kreativitet med de mest simple virkemidler.”

Den 16. november optræder De Biasio i DR Koncerthusets Studie 3, som bliver første mulighed for at høre de nye numre på dansk grund. Sidste år gæstede jazzvirtuosen Studie 2 under Copenhagen Jazz Festival og gav en blændende, udsolgt koncert, der lover rigtig godt for De Biasios næste danske besøg.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere