0Din kurv er tom

Melissa Horn

31. okt '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Melissa Horn

Event er afholdt

Melissa Horn

Melissa Horn er hurtigt blevet en af Sveriges mest kendte og elskede singer/songwriters. I 2019 udkom hun med sit anmelderroste album "Konstgjord andning", som tog hende ud på en længere turné i Norge og Sverige. Nu udvides sommerens turné med efterårsdatoer, hvilket bringer den svenske sanglærke forbi Koncertsalen.

I efteråret 2021 kunne Melissa Horn opleves i “Så Mycket Bättre”. Hendes personlige fortolkning af Cherries “Lämna honom” rørte Sverige dybt, blev en radiofavorit og har siden udgivelsen været fast på Spotifys top-50 liste.

Melissa Horn er en af Sveriges største og mest værdsatte artister. Hun har med sine malende tekster om ulykkelig kærlighed berørt et stort publikum med sin musik i over et årti. Debutalbummet “Långa nätter” (2008) og hendes følgende album har alle solgt guld, været højt placeret på hitlisterne i både Sverige og Norge samt blevet belønnet med flere Grammis-nomineringer.

I 2019 udkom hendes seneste, anmelderroste album “Konstgjord andning”, som efterfulgtes af en koncerthusturné med over 50 stop rundt om i Sverige og Norge. Albummet er lettere minimalistisk, men det tydeliggør kun den fængende lyrik, som er essensen af Melissa Horn.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere