0Din kurv er tom
Venteliste

Merry Christmas, Baby

16. dec '17 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

Merry Christmas, Baby

Skriv dig på venteliste

Merry Christmas, Baby

Igen i år inviterer DR Big Band til en råswingende julekoncert i selskab med nogle af landets dygtigste sangere, blues-dronningen Miriam Mandipira og bigband-specialisten Bobo Moreno - og den storcharmerende crooner Michael Carøe er med som syngende vært.

NB Der er venteliste til denne koncert, men du kan også opleve “Merry Christmas, Baby” i Roskilde søndag 10. september
Læs mere og køb billet

Misteltenen er strategisk placeret, og temperaturen stiger garanteret et par grader, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert i Studie 2 fyldt af blues, inderlig jule-soul og swingende klassikere.

Med sig på scenen har de Bobo Moreno, som er kendt for en stemme, der emmer af soul, og en smittende begejstring for musikken. Miriam Mandipira kaldes ’Queen of the Blues’ i det sydlige Afrika, og herhjemme har hun i de seneste år erobret den danske blues-, jazz- og soul-scene. De sidste par år har hun taget publikum med storm under DR Big Bands julekoncerter, og vi kan se frem til at blive tryllebundet af hendes store stemme igen i år.

Den selvsikre Michael Carøe er aftenens vært og indtager også rollen som crooner. Med vanligt overskud og glimt i øjet fører han publikum gennem koncerten, og han har tilmed lovet at opfylde de største julemusikønsker, som han indsamlede fra publikum under de sidste pars års turné.

I aftenens løb skal vi både stifte bekendtskab med Søren Banjomus og en særdeles dameglad Back Door Santa, der er plads til både de mest romantiske og de frommeste juleønsker, til hvid jul og bjældeklang. Selv de mest frosne julehjerter, der virkelig trænger til at blive varmet op til jul, skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed og swingende.

Du kan møde DR Big Band rundt i hele Danmark. Denne koncert er en del af en turné. Se oversigten over hvor DR Big Band spiller her:  https://drkoncerthuset.dk/hele-danmarks-bigband/

Program


Solister

Miriam Mandipira, Bobo Moreno

Vært

Michael Carøe

Vært

Michael Carøe

Solist

Miriam Mandipira

Solist

Bobo Moreno

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere