0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Mew og Danmarks Underholdnings-orkester

22. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Mew og Danmarks Underholdnings-orkester

Event er afholdt

Mew og Danmarks Underholdningsorkester

Sammen med landets ypperste klassiske musikere, gæster Mew DR Koncerthuset med to koncerter i Koncertsalen. Det bliver en sjælden mulighed for at opleve den skelsættende rocktrios store, symfoniske univers nå helt nye højder.

Mew & Danmarks Underholdningsorkester giver to koncerter i Koncertsalen til februar. Gennem et kvart århundrede, har danske Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands – både herhjemme og internationalt. Og som livenavn er de kendt for at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke.

Det sker igen i starten af 2022, når Mew & Danmarks Underholdningsorkester gæster DR Koncerthuset. Sammen vil de to orkestre dykke ned i bandets perlerække af symfoniske kompositioner og tilføre ny magi til det imponerende bagkatalog.

Der er tale om en særdeles sjælden mulighed for at opleve trioens enestående og storladne musikalske univers. Fem år efter de to udsolgte konceptkoncerter, ’60 Minutes of Mew’ med Copenhagen Phil, bliver der nu udfoldet og udforsket på ny i samspil med landets ypperste, klassiske musikere.

2022 markerer samtidig 25-året for Mews albumdebut, ’A Triumph For Man’. Det helt store gennembrud kom med udgivelsen af ’Frengers’ i 2003 og singler som ’156’, ’Am I Wry? No’ og, ikke mindst, den næsten 9 minutter lange ’Comforting Sounds’, der banede vejen for et kompromisløst og grænsesøgende band, hvis lydbillede formår at være lige så skrøbeligt og fint, som det er overjordisk, fængende og progressivt.

Mew, som består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert, har i alt udgivet ni studiealbums – heriblandt ’And The Glass Handed Kites’, som bandet, i september 2021, bragede ud over et udsolgt KB Hallen ved en 15-års jubilæumskoncert for det ikoniske album.

Koncerten kan også opleves den 23. februar 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter