Få billetter tilbage Varighed ca. 1 time

MGP 17 GALLA

27. maj '17 kl. 15:00

Studie 1

MGP 17 GALLA

Event er afholdt

MGP Galla 2017

Oplev deltagerne fra MGP 17, når DR Koncerthusets Studie 1 danner rammene om et brag af en børne-gallafest!

MGP 17 GALLA i DR Koncerthusets Studie 1

Igen i år blænder DR op for MGP. Finalisterne har været i gennem en lang udvælgelsesproces, og alle er enige om, at niveauet igen i år er tårnhøjt.

Tæt på 1 million danskere forventes at se med, når vinderen af MGP 17 kåres ved et stort show i Jyske Bank Boxen i Herning den 4. marts. DR inviterer til et fantastisk show, når de dygtige og talentfulde deltagere for første gang optræder sammen igen ved en eksklusiv gallakoncert i DR Koncerthusets Studie 1.

Selvom du ikke fik billetter til MGP 17 – eller du gjorde og bare ikke kan få nok MGP-fest – er her muligheden for at feste igennem til dine nye yndlingssange.

Som altid vil der efter showet være mulighed for at få en autograf og en high-five af MGP 17 deltagerne.

 

 

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere