Gaven til de mindste

MGP 18 GALLA – København

15. apr '18 kl. 11:00

Studie 1

MGP 18 GALLA – København

MGP 18 GALLA

To koncerter er allerede udsolgt, men nu får du en ny mulighed for at opleve alle stjernerne fra MGP 18, når DR Koncerthusets Studie 1 danner rammene om et brag af en børne-gallafest!

Efter et veloverstået MGP i årets Grand Prix by Aalborg, den 17 februar drager alle de dygtige finalister ud på en fænomenal Danmarksturne.

Her kan alle høre grandprix sangene og naturligvis vinderen til en koncert fuld af sang og musik, fest, dans og ikke mindst glade børn!

De unge artister kommer til DR Koncerthuset den 15. april, hvor de kan ses i vores store Studie 1. Her er der masser af plads til både musik og dans!

Som altid bliver det muligt at få en autograf og en High-5 af deltagerne.

Kom og vær med, når vi fejrer MGP artisterne ved MGP Galla i København.

 

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Få først besked om nye koncerter med vores nyhedsbrev